ANNONS

The Kräftskiva

/

Godmorgon lördag!!

Jo jag vet, det är nästan lunchtime men vi har precis avslutat frukosten här 🙂

Fina vännerna från Skaaaaune kom hit i går och Örebro bjöd på sitt allra bästa sommarväder. Så där så man fick sitta i skuggan och sippa iskalla drinkar på kvällen. Det ni!

Klassiska drinken Singapore Sling stod på menyn:

30 ml Gin
15 ml Cherry Brandy
120 ml Ananas juice
15 ml pressad lime
7,5 ml Cointreau
7,5 ml Dom Benedictine
10 ml Grenadine
En skvätt Angostura Bitter

Blanda allt i en shaker med mkt is och skaka väl. Garnera med en bit färsk ananas och ett körsbär.

Sen for vi ut med taxi till Katrinelund och Sjökrogen där det vankades kräftskiva. Och vilken kräftskiva sen!

 Vädret var fantastiskt, omgivningen idyllisk och sällskapet det bästa! (Förutom Åse & Daniel var Stina, Johan, Marcus och Emelie med ♥) Och kräftskivan helt underbar! Där fanns stämningsfulla kräftmånar, hattar och snapshäften. De absolut godaste kräftor jag ätit i mitt liv – i stora lass! Och tillbehör efter tillbehör langades fram, det ena godare än det andra. Blev vi mätta eller mätta? Ojojoj! Men jag höll i länge vill jag lova och åt kräftor tills jag såg höggravid ut och de andra bara satt och gapade imponerat.

Sjökrogen erbjuder kräftskiva aug-sep så passa på att åka dit. Bord bokar ni smidigt via hemsidan. Rekomenderas varmt!

11
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00