The Cake!

Helloooo!

Gjorde en omgång av nedanstående kaka med salta pekannötter i, woooow så gott det blev med kombon av lite salt, choklad och syrligt. The Cake just nu!! Så tänker ni testa denna tycker jag ni ska satsa på pekan (och gärna saltade).

Frågan är om jag orkar någon middag så mkt som jag gått och tjuvnallat på denna?! Men jo det är en riktig pizza-dag så jag ska göra mitt bästa. Hyrde filmen From Prada to nada i dag och mja den var väl sådär. 2/5 i betyg. Lite småsöt story men lite för mkt pinsamma repliker. Roligast av allt var att en som fick högerbenet gipsat i vissa scener hade vänster benet gipsat (!). Hur lyckas man med en sån miss? Hehe.

Nähäpp nu börjar den eviga kampen om vems favorit-pizzeria vi ska beställa i från. Känner på mig att jag förlorar.. Lyxproblem 🙂

God kväll!

  1. Ser verkligen hur god ut som hälst måste bara testa att göra den :))

  2. Några tips på vad man kan använda om man inte tål nötter?

  3. Åh, vilket bakverk, jag dör så god den ser ut. jag som är en katastrof när det gäller bakning ska ändå försöka…får bli till helgen tror jag…

    Kram jessica/Kungsbacka

  4. mia123 skriver:

    Den där kakan ser grym ut!!! Den ska jag baka på min födelsedag:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..