ANNONS

Goodmorning sunshines ♥

/

Hoppas ni vaknat på allra bästa solkskenshumör!

Usch jag var på sånt där riktigt uselt humör i går – utan nån anledning. Så där när allt känns fel, trist och bläää. Less helt enkelt. Inte lust med nånting. Kläderna stramar och håret är stripigt (fick äntligen tummen ur och bokade klipp & färgning, nu ska håret kapas!) Hoppas på en bättre dag i dag. Har så mycket kul att se fram emot just nu så jag borde studsa fram på lätta fötter, men det funkar ju inte alltid så.

Micke ska i väg på jobbfest i kväll så jag har lovat Olivia uppesittarkväll med film och mysmat. Smörgåstårtsbakelser står förberedda i kylen och väntar bara på att garneras, Champagne och Champis ligger på kylning och en sprillans ny film ligger inslagen i ett paket och väntar.

Återkommer senare med receptet på dessa!

Håller på och tvättar och packar en liten övernattningsväska. I morn kväll ska vi nämligen på invigningen av en ny restaurang med övernattning, ska bli riktigt mysigt och menyn låter fantastisk. Berättar mer på plats 🙂 Ner i väskan åker en liten chiffongklänning (med betoning på liten, jag får nog ta med en plan B med tanke på semesterkilona som smugit sig på, ehm.. ) och nya stövlar (Primeboots). Love them!! ♥

Ännu ett filmtips medan jag har det i färskt minne. Awake – obehaglig men bra. Ska inte avslöja för mycket. Får 3/5 i betyg. (filmtips tas alltid tacksamt emot – av både mig och läsare vet jag, så har ni sett någon ni vill tipsa om så gör det i första bästa kommentar! 🙂 )

Återkommer senare i dag med vinnarna i tävlingen från Tintinstyle.se och en ny tävling för er som är tävlingssugna. Och kanske kommer rent av en liten bloppis (bl.a Odd Molly, Branting, Hunter och Primeboots) upp om jag hinner. Stay tuned!

Kram!

69
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00