Goodmorning sunshines ♥

Hoppas ni vaknat på allra bästa solkskenshumör!

Usch jag var på sånt där riktigt uselt humör i går – utan nån anledning. Så där när allt känns fel, trist och bläää. Less helt enkelt. Inte lust med nånting. Kläderna stramar och håret är stripigt (fick äntligen tummen ur och bokade klipp & färgning, nu ska håret kapas!) Hoppas på en bättre dag i dag. Har så mycket kul att se fram emot just nu så jag borde studsa fram på lätta fötter, men det funkar ju inte alltid så.

Micke ska i väg på jobbfest i kväll så jag har lovat Olivia uppesittarkväll med film och mysmat. Smörgåstårtsbakelser står förberedda i kylen och väntar bara på att garneras, Champagne och Champis ligger på kylning och en sprillans ny film ligger inslagen i ett paket och väntar.

Återkommer senare med receptet på dessa!

Håller på och tvättar och packar en liten övernattningsväska. I morn kväll ska vi nämligen på invigningen av en ny restaurang med övernattning, ska bli riktigt mysigt och menyn låter fantastisk. Berättar mer på plats 🙂 Ner i väskan åker en liten chiffongklänning (med betoning på liten, jag får nog ta med en plan B med tanke på semesterkilona som smugit sig på, ehm.. ) och nya stövlar (Primeboots). Love them!! ♥

Ännu ett filmtips medan jag har det i färskt minne. Awake – obehaglig men bra. Ska inte avslöja för mycket. Får 3/5 i betyg. (filmtips tas alltid tacksamt emot – av både mig och läsare vet jag, så har ni sett någon ni vill tipsa om så gör det i första bästa kommentar! 🙂 )

Återkommer senare i dag med vinnarna i tävlingen från Tintinstyle.se och en ny tävling för er som är tävlingssugna. Och kanske kommer rent av en liten bloppis (bl.a Odd Molly, Branting, Hunter och Primeboots) upp om jag hinner. Stay tuned!

Kram!

 1. anette skriver:

  Det dääär såg inte alls dumt ut, hoppas receptet kommer snart då ska jag försöka mig på att göra dessa 🙂 väntar med spänning 😉

 2. towe skriver:

  Åhhh så mysigt och som jag längtar till den dagen Dixie önskar sig en uppesittarkväll. Delikat meny dessutom. kram towe.

 3. Åhå vad goda de såg ut! Det kanske blir något för nästa fredag när jag ska fira att jag jobbat klart på sommarjobbet för sedan är jag tillbaka påörebro universitet igen 🙂 Har aldrig sett dig varit ute och gått så våra vägar mötts borta på höst hittils men får jag syn på dig på öst någongång kommer jag absolut hälsa 🙂

 4. Erika B skriver:

  Åh, vad mysigt med vardagslyx! Jag älskar vardagslyx. 🙂
  Hoppas ni får en helmysig kväll. Själv är jag inne på första jobbveckan så jag däckar nog i säng ganska tidigt ikväll.

  Och grattis till Matbloggarpriset! Röstade självklart på dig. Det finns två bloggar jag alltid läser och det är din och Åses (56kilo.se), extra kul blev det ju när jag fick veta att ni kände varandra och man fick se bilder på er i den andras blogg. 🙂

  Jag älskar blandningen på din blogg av mat, resor, inredning, kläder, vardag och fest. Känns som jag ”känner” dig tack vare att du delar med dig så mycket av ditt liv.

  Ha en underbar kväll och njut av vardagslyxen!
  Kram Erika

 5. Men åh vad det låter mysigt med en riktig tjejkväll! =)
  Snygga boots.
  Hoppas du har en toppen dag med strålande humör!
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..