Brrrrrrr!

foto: Emma Sandström

Iiiiiiiskallt i Örebro i dag!

Allvarligt? 3 garder visade termometern i morse när vi steg upp. Det är ju fortfarande augusti, sommar!? Men kallare än då vi gifte oss i vintras, 17e december. Galet.

Fick sticka fötterna i varmaste tofflorna i dag och hade jag haft ved hemma hade jag tänt en brasa för länge sen. Brrrrrr.

Dags att investera i lite varma koftor, tjockare tights och – strumpor. Inte haft strumpor på mig sen april.

Nä nu ska jag packa bloppis-paket och posta, ta oss till BVC för 18 mån kontroll och sprutor (ouch!) och förbereda middagen (det blir en rätt med fläskfilé – tack för alla fb-tips) så t.o.m Micke kan laga den medan jag – hör och häpna – ger mig ut på power walk i kväll. Just det, nu ska här röras på sommarfläsket 🙂 Försöker lära mig det här med Spotify, kan man lyssna på andras färdiga listor? Har ni tips på riktigt bra powerwalk-låtar? Måste ju ha något riktigt fartfyllt energiboostande att lyssna på!

Hej så länge!

 1. Villa11 skriver:

  Så fina bilder! Jag undrar vart du köpte din klänning du hade på bröllopet?

  Tack på förhand!

 2. tizzie skriver:

  Måste bara fråga vart du köpt tofflorna ??
  Har sökt men inte hittat o jag vill bara haaa!!

 3. KattisB skriver:

  När jag är ute och rör på fläsket brukar jag faktiskt lyssna på Britney Spears – Circus. Albumet, och så sållar jag bort de lugna låtarna. Lagom tempo på dem. Man kan powerwalka i takt till musiken – love it! =D Annars är Katy Perrys låtar härliga att ha i öronen när man rör på sig.
  Kram!

 4. ulliew skriver:

  åhh så fina ni e
  ja du usch och tvi säger ja.. fick oxå ha tofflor i morse och har dem nu i kväll regn ruggigt, kallt fy känns som december så deprimerande
  Önskar dej en varmare onsdag kram kram

 5. Vilka underbara bröllopsbilder. Ni känns så varma när allt runtomkring ser så kallt ut!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..