Fredagsfeelings, kladdkakecupcakes, romantik och ny klänning ♥

Är på alldeles strålande fredagshumör. (Om man bortser från fötterna, mer om det strax). Sebbis slog till och sov gott hela natten så det blev 7 h sammanhängande sömn i natt, vilket gör underverk för trötta småbarnsmammor vill jag lova. (Iallafall såna som inte har lyxen att ha barn som sover hela nätterna – mina är tyävrr inte den typen 😉 )

Underbara fredagsblommor som piggar upp ytterligare, tack Jossan ♥

Var ute och power walkade i går igen (tisdagar & torsdagar it is, nu jäklar!) och blåsorna från sist är nu avskavda och rena köttsåren. Värst på insidan av stortårna, där är nu 1-kronestora sår utan hud AJ! Hemskt ont faktiskt, man måste ju använda fötterna. Varje steg är en pina, huuuu! Den som vill vara fin får lida pin är väl inte taget ur tomma luften direkt 😉 Sen kanske gamla gympaskor från stenåldern inte är det bästa för fötterna. Ni som har koll, har ni tips på riktigt sköna och bra skor för PW?? (och gärna för inomhus gympapass också, jag kanske slår på stort och köper mig ett träningskort endera dan).

I går förbereddes fredagsfika. Kladdkakecupcakes! Kladdigt värre 🙂 Hur många det räcker till beror på hur stora formar ni använder. Jag gjorde dem ganska små.

100 g smör
2 ägg
3 dl socker
1 1/2 dl mjöl
1 dl kakao
1 msk vaniljsocker
1 krm bakpulver

Smält smöret. Blanda alla torra ingredienser och rör sedan ner smöret. Blanda tillsist ner äggen. Klicka ner smeten i 12 st muffinsformar (ställ dem gärna i en muffinsplåt så håller de formen) Grädda i 175 c ca 12-15 min.

Till frostingen vispade jag ca 150 g philadelphia med 50 g rumsvarmt smör, 2 msk kakao och 3/4 paket florsocker. Spritsa smeten på cupcakesen och pynta med lite strössel eller godis om man vill!

(Noop, ingen fredagscupcake till mig. Jag äter inte allt jag lagar 😉 )

Dagens hemmamys; baggy chinos (H&M), Canna Cardigan (Odd Molly, reafynd Arlanda) A-onesilk prntd short camisole (reafynd Tintinstyle). I kväll svidar jag dock om till ny skir vit klänning ni kan skymta på en bild ovan. Vi ska nämligen i väg på lite försenat 6-månader-som-gifta-firande som vi köpte i present till varandra. 3-rätters, spa och övernattning står på schemat. Underbart! ♥

Happy Friday!

(och glöm inte tävla om biljetterna i inlägget nedan)

 1. hej! nikeair skor är väldigt sköna passar mig som har lite bredare fot,
  men har provat några modeller från asics och dom helt ljuvliga o gå i men passar nog en smalare fot bättre, skulle utan tvekan köpa dom om jag hade smalare fot!!

  kram

 2. En sak att tänka på för fötterna är att ha bra strumpor i skorna också (förutom att ha bra skor då förstås). Tvärnej till bomull, köp ordentliga funktionsstrumpor. Och har man tätt mellan tårna så kan man smörja med lite vaselin innan eller tejpa, så slipper man blåsorna. Blåsor på hälen kommer garanterat av antingen kassa skor, dvs kippar i hälen, dåliga strumpor eller en kombination av båda.
  Lycka till med powerwalkandet!

 3. frida44 skriver:

  Hej!
  Vilka söta kladdkakecupcakes!
  Vad använder du för tyll och var har du köpt den?
  Tack för en bra blogg kram!

 4. Nazima skriver:

  Vilka härliga bilder!!! Och kladdkakecupcakes får det bestämt bli till nästa helg.
  Idag bakade barnen och jag mjuk pepparkaka, i min Kitchen aid som min älskade man skämt bort sin fru med! Det blev en ärtig äppelgrön.Kan behövas att liva upp detta kök med svart kakael och svarta bänksskivor 🙂 Ha en go helg!
  Kram

  1. Jag såg den på instagram, snyyyyyyygg!!!!!!

   Grattis 🙂
   Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..