ANNONS

Vad är en bal på slottet..

/

Godmorgon igen

Olivia orkade inte upp ur sängen i morse och kalgade på att hon kände sig dålig och hängig så det slutade med att hon fick vara hemma från förskolan ifall hon åkt på Sebbes vad-det-nu-var-baciller. Men nu åker båda två omkring här och kör rally med sina bilar så jag vet inte jag.. Men hon får vara hemma och vila upp sig, hoppas verkligen inte hon blir sjuk till helgen! Då har vi ju nämligen en mamma-dotter-weekend inplanerad i Stockholm. Åka tåg, bo på hotell, äntligen träffa lilla guddottern Sophie ♥, tjejmiddag med mina gamla vänner på kvällen och på söndagen ska vi på ett Disneyevent tillsammans med gamla bästisen Livia och mamma Ullis med askungetema. Vi är lika laddade båda två 🙂

Ser ni Askungens sko? Designad av Christian Louboutin!

Hade tänkt storahandla i dag. Men bilen är visst på vift (karlar att lyssna alltså!) och nu två barn att släpa med mig i vagn så det blir nog till att bara köpa det nödvändigaste. Pust. Nåväl jag får ser det som motion 🙂 Och det kan man ju inte få för mycket av, 2 månader till bikini-säsong! Hellooo Gran Canaria! Tror jag ska unna mig en ny bikini från Victorias Secret om jag kommer i hyfsad form. Gillar tex denna – rosa, blommigt OCH leopard. Kan det bli mer jag? Hehe. Finns i många olika modeller. Och den här var fin! Ahhh.

Drömmer mig bort lite..

15
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00