Vad är en bal på slottet..

Godmorgon igen

Olivia orkade inte upp ur sängen i morse och kalgade på att hon kände sig dålig och hängig så det slutade med att hon fick vara hemma från förskolan ifall hon åkt på Sebbes vad-det-nu-var-baciller. Men nu åker båda två omkring här och kör rally med sina bilar så jag vet inte jag.. Men hon får vara hemma och vila upp sig, hoppas verkligen inte hon blir sjuk till helgen! Då har vi ju nämligen en mamma-dotter-weekend inplanerad i Stockholm. Åka tåg, bo på hotell, äntligen träffa lilla guddottern Sophie ♥, tjejmiddag med mina gamla vänner på kvällen och på söndagen ska vi på ett Disneyevent tillsammans med gamla bästisen Livia och mamma Ullis med askungetema. Vi är lika laddade båda två 🙂

Ser ni Askungens sko? Designad av Christian Louboutin!

Hade tänkt storahandla i dag. Men bilen är visst på vift (karlar att lyssna alltså!) och nu två barn att släpa med mig i vagn så det blir nog till att bara köpa det nödvändigaste. Pust. Nåväl jag får ser det som motion 🙂 Och det kan man ju inte få för mycket av, 2 månader till bikini-säsong! Hellooo Gran Canaria! Tror jag ska unna mig en ny bikini från Victorias Secret om jag kommer i hyfsad form. Gillar tex denna – rosa, blommigt OCH leopard. Kan det bli mer jag? Hehe. Finns i många olika modeller. Och den här var fin! Ahhh.

Drömmer mig bort lite..

 1. anhavi skriver:

  Vad mysigt med semester! Önskar så jag hade en resa att se fram emot. Men det får bli om läääänge när ekonomin tillåter. Tills dess får man njuta av fina bilder från er andra som åker och hälsar på solen 🙂

 2. Hopeful skriver:

  Haha,gå inte på det där tricket! Det körde mina tjejer med när de var små. Mamma jag orkar inte för jag har ont där och där. Märker man inget på deras allmäntillstånd så skicka iväg dem till förskolan,är de dåliga lär de skicka hem dem igen. Säger detta i all välmening,för det är ni som förlorar på det i slutändan 😉

 3. Hoppas det får förbli friskt hos er då med tanke på helgen:-)

  Fina bikinis!! Önskar så vi med kunde ta oss iväg men min flygrädsla stoppar allt:-(

  Kram

  1. Ja det hoppas jag med! tack.

   Tråkigt med flygrädsla, ni får hitta på något roligt dit där det finns andra transportsätt.

   kram

 4. uelm skriver:

  Åhhh va skönt med semester! Åker ni i november? Vi skulle vilja åka nu snart, men vet ej om vädret är bra där då?När börjar säsongen? Håller med Teneriffa har ingen fin sandstrand…men fourteventura har därimot;) Kram

  1. Kika på researrangörernas sidor, där brukar temperaturguid finnas! Vi är inte direkt vid stranden, passar oss bsät med pooler med små barn 🙂

   kram

 5. Hej.
  Jag verkligen älskar din blogg och följer den nästintill varenda dag.
  Jo, jag älskar mat. Att laga mat och att baka är ett av mina störta intressen. Jag tänkte nämligen starta en matblogg. Jag har bloggat sen 2007 men mest för att ha bloggen som en dagbok att minnas tillbaka till. Men som sagt vill jag göra om min gamla blogg till en matblogg.
  Så jag undrar nu om du har lite tips till mig:) ?
  Vore såå tacksam för svar!
  Ha en bra dag och tack för en sjukt bra läsning!

  Med vänlig hälsning/
  Frida Eriksson

  1. Hej Frida

   Tack vad roligt att du gillar bloggen! Lycka till med din matblogg. Vet inte riktigt vad det är för tips du behöver men satsa på bilder, mycket och bra bilder! maträtter i dåligt ljus och tråkigt upplagt ser inte så inbjudande ut så lägg lite extra krut på det! Lycka till.

   kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..