Odd Molly på kampanj

Odd Molly till kampanjpriser på Campadre i dag, skynda fynda!! och då menar jag skyyyyynda NUUUUUU, de brukar ryka fort)

 1. Jag håller med er att de i bland är riktigt sega och leveranserna dröjer i bland, det borde de verkligen bli bättre på. Att det är långa leveranstider från start är väl en av anledningarna till att de har så billiga priser så det har jag inget att säga om men det är verkligen dåligt med en kundservice som är så seg. Har påpekat detta och fått svaret att de håller på och bygger om den avdelningen för att bli snabbare, hoppas det stämmer.

  Men sen kan jag inte låta bli att handla i bland ändå för oftast kommer ju sakerna i tid ich man kan göra riktiga klipp!! 🙂

 2. Tjejen skriver:

  Har också lessnat på dem. Usel service, leveranstider som inte stämmer och man får ligga ute med en massa pengar i månader. Allt jag beställt har tagit mycket längre tid än de uppger. Bla beställde jag födelsedagspresenter i mkt god tid innan som skulle ha levererats för flera flera veckor sedan, har inte kommit än o födelsedagen var i måndags. De svarar inte ens på mail.

 3. Dana skriver:

  Håller med…håller ej lev tider och svåra att komma i kontakt med. Absolut bra kap man kan göra men också lessnat på dem!:-( Ha en fortsatt fin dag allihop!!!

 4. akleja skriver:

  Håller med frostrosor i vad du skriver ang Campadre service. Nu under kampanjen i morse på Odd Molly så vid orderbeställning så vid angivande av storlekar så gick det inte att klicka. Det fanns inga storlekar! För hög belastning med server som inte orkar. Något för dem att göra något åt. Har även påpekat det men inget svar…
  Dåligt om det vill ha kunder.
  Trevlig helg på er !!!

 5. Själv har jag totalt lessnat på Campadres dåliga service; leveranstider som inte stämmer, kundservice som aldrig hör av sig. Det är ju inte för skojs skulle man ligger ute med tusenlappaer i flera månader. Nu väntar jag på ett par skor som jag beställde för två månader sedan och som skulle ha levererats för flera veckor sedan.
  Du som verkar handla därifrån rätt så ofta, hur ofta brukar dina försändelser vara försenade?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..