ANNONS

Mintchokladmousse & RAW till Örebro

/

Godkväll bloggisar!

Dagarna går i ett här, wroom wroom. Massor inplanerat denna vecka och det är ju kul förstås. Veckan avslutas med roliga fredagsplaner och då ska vi ut och äta med vänner och sedan till Conventum för att se RAW! Ska bli såå kul! Alltid kul när det händer något i Örebro tycker jag, så är ni fler som är sugna på goda skratt kan jag tipsa om att de kommer till just Conventum nu på fredag 28/9 (mer info hittar ni HÄR).

I morgon är det dags för DH & vinprovning igen, känns som det var i går sist. Ett spännande vin på Bag In Box står på tur, vilket får ni se i morgon. Sitter just nu och förfasas över Svenska Hollywoodfruarna. Den ena värre än den andra (nä det var inte riktigt sant, en är värre än värst *ryyyyser*) och smaskar chokladmousse. Älskar Fazer Marianne så denna har jag gjort på den chokladen (enligt det vanliga receptet som ni hittar HÄR).

LCHF-matkasse har vi ju denna vecka så middagarna är utstakade för omväxlingsskull. Riktigt skönt! och hittills har det varit jättegoda rätter, varav en ny favorit som kommer göras mååånga gånger. Lovar recept och bilder i morgon.

Är det nån som lyckats lägga vantarna på Missoni på Lindex i dag? Hade tänk åka in men hade så fullt upp med annat så det kanske blir ett besök i morn och kika på left-overs 😉 Om det ens finns några såna.. Nån som vet hur det ser ut i Örebrobutikerna?

Godkväll!

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00