ANNONS

Napa Valley Sun, fransk film & Missoni

/

Hej lill-lördag!

Stina och jag var i väg till Marieberg på  morgonkvisten och spanade in utbudet på Lindex och visst fanns en hel del Missoni kvar där. Klänningen jag var sugen på var dock på tok förstor i modellen för mig, men slog till på en annan sak samt ett matchande plagg till Olivia ♥ (älskar mamma-dotter-match! Minns ni de HÄR? Ganska gräsliga men det var kul att matcha 🙂 )

Sitter uppkrupen i soffan med massor av tända ljus mitt på blanka dan, en ljuvlig doft av Napa Valley Sun sprider sig i huset (älskar Yankee Candles!) sippar på en latte, äter chokladpraliner (favoriten från Lindt), kikar på en fransk måbrafilm och njuter av livet 🙂

Har egentligen svårt för filmer på andra språk men ska ge den en chans. Det knepiga är bara att man inte kan sitta och smygsurfa och smsa samtidigt som jag annars gärna gör, jag fattar inte ett ord franska och hänger inte med alls! Så nu får jag nog återgå till filmen så jag kan läsa texten och greppa handlingen. Redan backat tillbaka till start 4 ggr medan jag skrev detta.

Kram ♥

5
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00