ANNONS

Happy happy friday ♥

/

Godmoooorgon härliga fredag!

Huset fullt av blommor och lediga barn ♥ Jag var uppe innan tuppen i morse, kunde inte sova! Inte varje dag man vaknar innan de morgonpigga barnen direkt. Men nu är det fullt ös, ordningen återställd 😉

 For till IKEA i går och bunkrade upp med orkidéer som nu står placerade högt och lågt i huset. Älskar orkidéer! (men är så dålig på att hålla dem i liv – för att inte tala om att få dem blomma om! Kan ni??)

Odd Molly canna cardigan i silky purple skymtar i bakgrunden

Hittade även dessa sockersöta stora ljusrosa glas. Den perfekta nyansen! 15 kr/st, kap! Sugen på rosa detaljer just nu, lite gammelrosa sådär. Skulle vilja ha en liten lampa som sprider lite dovt mysigt gammelrosa ljus, har ni sett någon sån tro?

Nu ska vi fånga dagen här, fullspäckad med roligheter som syskonsång, en tur på stan, helg-handla på Ica Maxi och Ostbutiken och sist men inte minst avrundas kvällen med middag på stan med goda vänner och RAW comedy på Conventum. Woop woop!

Happy happy friday!

(Ooops.. just ja, storstädning var det visst också på agendan, får övernattande gäster i helgen, huset kanske städar sig själv om man ignorerar det?)

28
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00