Happy happy friday ♥

Godmoooorgon härliga fredag!

Huset fullt av blommor och lediga barn ♥ Jag var uppe innan tuppen i morse, kunde inte sova! Inte varje dag man vaknar innan de morgonpigga barnen direkt. Men nu är det fullt ös, ordningen återställd 😉

 For till IKEA i går och bunkrade upp med orkidéer som nu står placerade högt och lågt i huset. Älskar orkidéer! (men är så dålig på att hålla dem i liv – för att inte tala om att få dem blomma om! Kan ni??)

Odd Molly canna cardigan i silky purple skymtar i bakgrunden

Hittade även dessa sockersöta stora ljusrosa glas. Den perfekta nyansen! 15 kr/st, kap! Sugen på rosa detaljer just nu, lite gammelrosa sådär. Skulle vilja ha en liten lampa som sprider lite dovt mysigt gammelrosa ljus, har ni sett någon sån tro?

Nu ska vi fånga dagen här, fullspäckad med roligheter som syskonsång, en tur på stan, helg-handla på Ica Maxi och Ostbutiken och sist men inte minst avrundas kvällen med middag på stan med goda vänner och RAW comedy på Conventum. Woop woop!

Happy happy friday!

(Ooops.. just ja, storstädning var det visst också på agendan, får övernattande gäster i helgen, huset kanske städar sig själv om man ignorerar det?)

 1. Så fina hästar på hjul!!! Får jag fråga var de kommer ifrån? Hoppas du har en skön helg! Mvh
  Maria

  1. Toys r us i Örebro, var på rea 199 kr för båda.

   Kram

 2. MarieAa skriver:

  Tack Victoria för en väldigt bra blogg, den bästa matbloggen enligt mig. Men snälla börja inte skriva med centrerad text, det blir så jobbigt att läsa. Ögat ska för varje rad hitta startpunkten på raden. Centrerad text passar bättre i andra sammanhang än löpande text. Jag slutade läsa Annas blogg för just detta. Med önskan om fortsatt trevlig helg. Marie

  1. Tack, kul att du gillar den! Ang texten så är det sv årt att få alla tusentals läsare nöjda så jag gör helt enkelt så som jag tycker är snyggast 🙂 Kanske ändrar mig igen nån gång vem vet 🙂

   kram

 3. mvaahto skriver:

  Härlig blogg! Finns en jätte fin lampa på Huldas i Örebro i just dovrosa.

 4. Jag är ju riktigt dålig på att sköta mina blommor men just orkidéerna lyckas jag väldigt bra med. Vet inte vad jag gör men jag vattnar dem inte så ofta i alla fall;)
  Ha en fin kväll
  Kram från Victoria på http://www.victoriasprovkök.se

 5. Doppa orkideerna istället för att vattna. En gång i veckan, se till att hela blomman blir genomvåt, varannan vecka har jag orkidenäring i också.
  När de dör, kapa av ”kvistarna”(grenarna? Du fattar?) i takt med att de dör.
  Det händer att den levande delen återhämtar sig och får nya blommor ganska snart.
  På det stora hela är de väldigt lättskötta tycker jag som inte alls har gröna fingrar. Enda tråkiga är att man får ha lite tålamod med dem när de inte blommar, kanske gömma undan dem om man tycker att de är fula.
  Lucka till!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..