Tjejkväll & skaldjursfrossa

Ordningen återställd, Micke tillbaka från sin killhelg, barnen i säng och huset renplockat. Nu blir det pizza framför tv:n och X-factor! (kikar ni?)

Förra helgen var Olivia och jag hem till Frida i sthlm på en riktig tjejkväll med goda skaldjur, tjejsnack och måbrafeelings ♥ Så kul att uppdatera sig lite med gamla godingarna, blir inte att man ses så ofta när man är utströdda över hela landet.

Havskräftor (som jag förstått är vardagsmat för er på västkusten, de dyker ju även upp på era kräftskivor??! knaspellar, hehe) och rökta räkor med hemgjord aioli och goda tillbehör. Mmmmmm. Älskar verkligen skaldjur och nästa år är det jag som försöker få bord på Grand Hotels Skaldjursbuffé. Nån som varit på den?? Hummrar i stora lass, skaldjur så högt ögat når och lyxiga tillbehör i rader. Ahhhhhhh!

*packar genast upp ett paket kräftor ur frysen på upptining till i morgon*

 1. Mmmm jag har varit på Grand hotells skaldjursbuffé i Sthlm… Så otroligt gott det måste du testa. Det finns bilder på buffén på min blogg jag var där förra helgen, så gott så gott!!! Men boka bord i tid, vi har redanbokatför nästa år…
  Kram från Victoria på http://www.victoriasprovkök.se

 2. Jag är västkusttjej som gett flodkräftor (svenskodlade) en ärlig chans, men nej…de slår inte havskräftor 😉

 3. Haha här i Alingsås (utanför Gbg) äter vi inte andra kräftor än havskräftor din knaspelle 😉

 4. Åh jag vill nog inte vara utan något av dem.
  Vad lustigt att du nämner Grandsskaldjursbuffe, har fått presentkort på deras afternoon tea och kollade in alla deras evenemang och tänkte att jag måste boka skaldjursbuffen, jag tror att den är heelt suverän.

  Kram Christine
  http://www.matikvadrat.se

  1. Mmm det tror jag med!!! 🙂

   kram

 5. byEmma skriver:

  Jag är en skåning som flyttat till Göteborg och tidigare åt jag alltid insjökräftor. Nu skulle jag aldrig byta borta havskräftorna. Mot något! Love it!;)

  1. jag skulle inte byta bort mina röda 😉 hehe

   kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..