ANNONS

Tjejkväll & skaldjursfrossa

/

Ordningen återställd, Micke tillbaka från sin killhelg, barnen i säng och huset renplockat. Nu blir det pizza framför tv:n och X-factor! (kikar ni?)

Förra helgen var Olivia och jag hem till Frida i sthlm på en riktig tjejkväll med goda skaldjur, tjejsnack och måbrafeelings ♥ Så kul att uppdatera sig lite med gamla godingarna, blir inte att man ses så ofta när man är utströdda över hela landet.

Havskräftor (som jag förstått är vardagsmat för er på västkusten, de dyker ju även upp på era kräftskivor??! knaspellar, hehe) och rökta räkor med hemgjord aioli och goda tillbehör. Mmmmmm. Älskar verkligen skaldjur och nästa år är det jag som försöker få bord på Grand Hotels Skaldjursbuffé. Nån som varit på den?? Hummrar i stora lass, skaldjur så högt ögat når och lyxiga tillbehör i rader. Ahhhhhhh!

*packar genast upp ett paket kräftor ur frysen på upptining till i morgon*

8
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00