ANNONS

Glammiga budget-fynd!

/

Godmorgon! (eller?)

Nån mer än jag som älskar Dyrberg/Kern? Det har varit mitt favorit-smyckesmärke så länge jag kan minnas. De är dock ganska dyra. Men nu såg jag att BIKBOK har ett samarbete med dem och lanserat några smycken by Dyrberg/Kern till bra priser! Dessa örhängen fick följa med mig hem (99 kr).

Och inne på Lindex hittade jag dessa fantastiska neccesärer necessärer (nu fick jag googla igen, lär mig aldrig stava till detta, haha!). Köpte både en stor och en liten, älskar dem!

Nu ska jag gå och göra mig en latte med dubbel espresso och smeta på mig så mycket concealer som jag får plats med 🙂 Inte den bästa av nätter så att säga. Kanske rent av den sämsta. Liten kille vaknade och vägrade somna om, kom inte till ro vad vi än gjorde och var väl uppe sisådär 4-5 h i sträck i natt. Och vaknade som vanligt strax efter 06 i morse. Det blir inte så många timmars sömn av det nej. Var det fullmåne??

Vaknade av att någon satt och pussade mig försiktigt över hela ansiktet med sina små små läppar och plötsligt var allt glömt och förlåtet. (Tills jag kollade mig i spegeln)

Återkommer efter koeffein-dosen på bättre fredagshumör, med vinnarna i veckans tävlingar och en liten fredagstävling med något jag tror ni gillar.

Hoppas ni sovit gott! ♥

18
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00