Glammiga budget-fynd!

Godmorgon! (eller?)

Nån mer än jag som älskar Dyrberg/Kern? Det har varit mitt favorit-smyckesmärke så länge jag kan minnas. De är dock ganska dyra. Men nu såg jag att BIKBOK har ett samarbete med dem och lanserat några smycken by Dyrberg/Kern till bra priser! Dessa örhängen fick följa med mig hem (99 kr).

Och inne på Lindex hittade jag dessa fantastiska neccesärer necessärer (nu fick jag googla igen, lär mig aldrig stava till detta, haha!). Köpte både en stor och en liten, älskar dem!

Nu ska jag gå och göra mig en latte med dubbel espresso och smeta på mig så mycket concealer som jag får plats med 🙂 Inte den bästa av nätter så att säga. Kanske rent av den sämsta. Liten kille vaknade och vägrade somna om, kom inte till ro vad vi än gjorde och var väl uppe sisådär 4-5 h i sträck i natt. Och vaknade som vanligt strax efter 06 i morse. Det blir inte så många timmars sömn av det nej. Var det fullmåne??

Vaknade av att någon satt och pussade mig försiktigt över hela ansiktet med sina små små läppar och plötsligt var allt glömt och förlåtet. (Tills jag kollade mig i spegeln)

Återkommer efter koeffein-dosen på bättre fredagshumör, med vinnarna i veckans tävlingar och en liten fredagstävling med något jag tror ni gillar.

Hoppas ni sovit gott! ♥

 1. Hello just wanted to give you a quick heads up. The text in your post seem to be running off the screen in Internet explorer. I’m not sure if this is a format issue or something to do with internet browser compatibility but I figured I’d post to let you know. The design look great though! Hope you get the issue resolved soon. Cheers

 2. She is these kinds of a really very little female!

 3. Richard, Olympic switched to the drinking water centered version recently. Basically a thin paint. This is certainly why it does not apply properly or evenly. It absolutely was a much better product prior to they switched.

 4. vixie skriver:

  Åh, tack för tipsen. Jag ska kika in på lindex och bikbok sen, superfint!!

 5. fiiia skriver:

  Hej Victoria!
  Första gången jag lämnar en kommentar i din blogg men definitivt inte första gången jag läser den:)! Har själv en liten kille som håller mig vaken om nätterna och på något knasigt sätt ger det mig lite styrka att höra att fler har det som jag ibland:)!
  Tack för en fin blogg, gillar din variation av inlägg men fullkomligt älskar all matinspiration!
  Kram!

  Å du, din vita ljusstake inlägget innan, sååå fin! Var kommer den ifrån?:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..