Nu kan ALLA kommentera!!!!

Pssst efter en massa strul med medlemskap och inlog så är nu kommentarsfältet öppet för alla som vill!!!! Har man inget login och är medlem så kan man ändå kommentera. Så nu ser jag fram emot att höra ifrån ääääännu fler av er. För visst är ni väl några är som velat lämna några rader men inte kunnat? 🙂 Eller önskat vara med och tävlat, etc? Nu kan ni. Skulle bli så glad för ett hej!

Vi hörs! ♥

Nu godnatt.

 1. Emelie skriver:

  å vad roligt, äntligen kan man lämna lite spår efter sig 🙂

 2. Catrin skriver:

  Heeej!
  Äntligen! Har läst din blogg en lång tid tillbaka nu, men har aldrig kunnat kommentera, trots att jag velat sååå många gånger!
  Är i alla fall fast här nu, för älskar verkligen dina recept, era mysiga middagsbjudningar och andra små roliga tips du kommer med! keep up the good work! ;D Kraaam!

 3. ÅsaS skriver:

  Hej! Kul och smidigt att alla kan kommentera här, utan medlemskap och inlogg. Har följt din blogg bra länge nu och inspirerats både i köket och till shopping. Du har så fina bilder och bjuder på en härlig mix av vardag och fest. Det finns 2 bloggar jag ständigt återkommer till – Matplatsen och 56kilo.se. Ni kompletterar varandra så bra och sprider samma härliga feelgood-anda, och det är det som får mig att komma tillbaka.
  Ha en trevlig dag, och njut av det fina höstvädret! (I Västerås skiner iaf solen från en klarblå himmel)
  Kram ÅsaS

 4. Johanna skriver:

  Äntligen!!
  Nu kommer det att kommenteras 😉
  Tack för en toppenblogg som inspirerat till många måltider.

 5. Maja skriver:

  Hej och tack för en jättefin blogg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..