ANNONS

Kylskåpsmagneter, julklappstips!

/

Helloooo!

Vad KUL att ni oxå tycker det är kul att det blev enklare att kommentera. Det har känts så tyst de senaste åren även om ni är några som troget kommenterat (såå uppskattat) men jag förstår såklart att man inte alltid orkar när det strular eller rent av inte går alls. men nu går det alltså, ALLA som vill kan kommentera. Tjohooo!!

Lovade ju komma med julklapps tips då och då och detta måste ju bara bli ett. Beställde hem några av mina favorit-Instagram som kylskåpsmagneter hos Stickygram

(fri frakt worldwide och anger ni koden: FRIEND9SF9 så får ni rabatt)

Så himla söta så nu ska jag bygga en fotovägg på kylskåpet med glimtar ur vardagen. ♥ Älskar såna här grejer!! Ska beställa fler så fort jag skrapat i hop några minnesvärda Instragram-bilder som ska få göra dessa sällskap på kylskåpet.

Ett perfekt julklappstips! Att ge bort eller till sig själv 🙂

(sparar detta under kategorin julklappstips, så kika där om ni behöver tips!)

Här ska vi packa i hop barnens övernattningsväska strax för de ska sova hos farmor & farfar i natt (såå taggade) och vi ska ha barnfritt, gå på fest och njuta av sooooovmorgon i morgon (ännu mer taggade!!). Och mitt på dagen ska vi sova middag och se en hyrfilm och det ska bli så lyxigt så jag vet inte vad!!

Sen blir det partyfix med locktång, glittrigt smink och fördrink 🙂

Woop woop woop!

Hörs lite senare. Puss på er ♥

92
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00