ANNONS

Dinnerparty with friends

/

Hello!

Slagna hjältar som ligger här i soffan och äter dagenefterpizza och dricker pepsi just nu 🙂 Mer fart var det i går på festen, vilken kväll! Och vilken gooood mat!!!!!!

 

 Fem par – fem rätter! Vi lottade vem som skulle göra vilken typ av rätt, två förrätter – varav en soppa, en något annat, två huvudrätter – varav en fisk & skaldjur och en kött, och en dessert. Alla med passande drycker till.

Det var såååå gott!! Alla hade  verkligen lyckats med sina rätter och spännande när man inte vet innan vad som ska serveras 🙂 Mellan rätterna körde vi tipspromenad och frågetävlingar och efter maten var det disco fram till småtimmarna som avrundades med x-box spel på projektorn:) Micke och jag knallade hemåt vid halv 4 snåret, zzzzZZ.

Blir inte många knop i dag inte 🙂

Kram på er ♥

(klänning VILA, örhängen BIKBOK och halsband H&M)

64
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00