ANNONS

Gillar ni måndagar?

/
Feeling wrap cardigan

Godmorgon måndag!!

Jag är ett big fan av måndagar, men det verkar inte så många vara. Är ni?

Den här måndagen är jag dock trött som en zoombie (trots att vi som som stockar i natt hela högen) och fryyyyser. Brrrr. Köpa ved till murspisen står på dagens agenda. Tillsvidare svassar jag runt iklädd en varm filt 🙂 (neeej en kofta är det ju men värmer som en hel filt! Bara att bre ut över hela sig när man slår sig ner i soffan. Myspys!)

Nästa punkt på agendan är storshopping med en låååååång inköpslista! Har bläddrat igenom kokböcker på morgonkvisten och skrivit upp tex Frusen kaffecheescake, Ägglikörtryfflar, Rödlökscheescake med löjrom, Räkcrostini med jordärtskockspuré, Biff á la Lindström, Ugnsbakad kotlettrad med plommon i portvin, Smördegsbakelser med Grand Marniercreme och bärsås, Inkokt lax med jordärtskocksaioli och fänkålssallad, Snabb soppgryta med kokosmjölk. Låter gott va? Hoppas det!

Bäst vi sätter fart innan Sebbe får för sig att sova middag. Gäller att hålla på rutinerna 😉

Kram ♥

53
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00