You again

Färgklick!

Hittade riktigt härliga rosor på Ica Maxi (förra veckans försök med en 39-kronorsbukett resulterade i slokande vissna rosor efter EN dag, grrr – dessa ser betydligt piggare ut – och kostade lite mer..)

Vi såg filmen You again (helt ok chic flick med många kända skådisar – får 3/5 i betyg) med tända ljus mitt på blanka dan. Mysigt! Fick många frågor om ljusstaken på Instagram så lika bra jag svarar här med, den är ny och kommer från RUSTA, ett riktigt fynd! Söt att pynta efter årstid eller ha bara som den är.

Olivia sprang över till grannen på middag och Micke är ute och springer så nu ska jag slå mig ner i vår Fat Boy med Sebbe och bläddra igenom senaste Alltommat som kom i brevlådan i dag. Favorittidningen! Prenumererar ni på någon tidning?? Behöver nåt kul tips att önska mig i julklapp.

Hur god ser inte desserten ut?? Sluuuurp!!

 1. Elle mat och vin! Love it 🙂

 2. Girle skriver:

  Vad mysigt det ser ut! Jag prenumererar på Allt i Hemmet (har fått ett riktigt lyft nu när Anna z har tagit över som chefred), mama (för mode och mammaboost) och topphälsa (bästa peppen). Jag tror att jag ska önska mig Lantliv i julklapp. Kram

 3. Tea skriver:

  Tack för infon om ljusstaken – jag undrade faktiskt. Jättefin! Kul med budgetfynd 🙂

  Jag brukar faktiskt köpa rosor i 10 pack för 49:- på hemköp och de står i evigheter. Verkligen prisvärt! Men man kan aldrig veta… har faktiskt köpt dyrare varianter också som bara hållt nån dag. Då blir man tjurig!!

 4. Annika skriver:

  Du måste ha otur med dina Ica-rosor. Jag köper uteslutande deras buketter för 59 kr och de står en vecka och längre än så ibland.

 5. Jenny skriver:

  Hembakat prenumerar jag på! Underbar baktidning med fina bilder och en massa bra tips 🙂 Fina köksartiklar som man bara viiiiiill köpa 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..