ANNONS

You again

/

Färgklick!

Hittade riktigt härliga rosor på Ica Maxi (förra veckans försök med en 39-kronorsbukett resulterade i slokande vissna rosor efter EN dag, grrr – dessa ser betydligt piggare ut – och kostade lite mer..)

Vi såg filmen You again (helt ok chic flick med många kända skådisar – får 3/5 i betyg) med tända ljus mitt på blanka dan. Mysigt! Fick många frågor om ljusstaken på Instagram så lika bra jag svarar här med, den är ny och kommer från RUSTA, ett riktigt fynd! Söt att pynta efter årstid eller ha bara som den är.

Olivia sprang över till grannen på middag och Micke är ute och springer så nu ska jag slå mig ner i vår Fat Boy med Sebbe och bläddra igenom senaste Alltommat som kom i brevlådan i dag. Favorittidningen! Prenumererar ni på någon tidning?? Behöver nåt kul tips att önska mig i julklapp.

Hur god ser inte desserten ut?? Sluuuurp!!

46
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00