ANNONS

Matlagningsfilmer

/

Här kan ni se mina matlagningsfilmer från Grekland, många som efterfrågade dem som inte hade fb och kom åt dem. (klicka på bilderna så startar filmen)

Rödbetscarpaccio med fetaostkräm och pistagenötter:

Caesarsallad med Saganaki:

Gillar ni något av recepten får ni jättegärna gå in HÄR på Fontanas FB och rösta!! Ni kan vinna massor med mat från Fontana och kokböcker. Glöm inte att man kan rösta flera gånger!! Man har en ny röst varje dag fram till 15/11. Tack 🙂

Nu ska jag gå igenom nattens typ 500 kommentarer, varav 90 % är spam 🙁 Nackdel med fria kommentarer (förutom de små sura troll som postar en massa gnäll, men som tur är är det inte så många sådana utan mest trevliga glada kommentarer)

13
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00