ANNONS

Onlinepizza.se

/

Godmorgon torsdag!

Snart helg, snart snart. Massa roligheter planerat! Men en dag i taget. I dag ska jag stooorstäda här hemma. Det ser ut som kriget. Ni tror mig kanske inte för jag brukar inte ta kort på röran direkt, men städa är verkligen inte min grej. Det hinns inte med!! Och barnen river fram och stökar ner i samma takt jag plockar undan så det känns liksom lönlöst. Köket är alltid fullt med disk och tvättstugan kommer man knappt in i. Uh! Men nu tänkte jag göra ett ryck inför helgen.

Är ni bra på att städa?? 🙂

Och nu till min andra fråga. Har ni använt onlinepizza.se i er stad nångång? Jag har aldrig klickat hem någon tidigare men i söndags var vi så trötta så vi orkade inte åka och köpa och har ingen aning om vilka som kör hem så då kikade vi in på onlinepizza och beställde. Så smidigt!! Synd bara att just inte Örebro har så mkt mer än pizzor där, vissa städer har andra slags restauranger som tex kinamat på menyn. Får hoppas det kommer. Grymt smidigt var det iallafall så det kan jag rekommendera.

Nu ska vi kicka i gång dagen här. Dags att jaga barnen med kläder.. 🙂

Kram på er ♥

ps) jag var tvungen att stänga av de öppna kommentarerna igen. Det kom hundratals efter hundratals spam-kommentarer och det tog all min datortid att gå igenom dem och radera och sortera ut de som faktiskt inte var spam. Blev ingen tid över att svara på era kommentarer! Om några veckor kommer sidan få en ansiktslyftning och då kommer en helt ny inloggningsfunktion som ska funka utan strul samt lite andra alternativ. Så då kan alla kommentera igen! Håll ut.

27
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00