Onlinepizza.se

Godmorgon torsdag!

Snart helg, snart snart. Massa roligheter planerat! Men en dag i taget. I dag ska jag stooorstäda här hemma. Det ser ut som kriget. Ni tror mig kanske inte för jag brukar inte ta kort på röran direkt, men städa är verkligen inte min grej. Det hinns inte med!! Och barnen river fram och stökar ner i samma takt jag plockar undan så det känns liksom lönlöst. Köket är alltid fullt med disk och tvättstugan kommer man knappt in i. Uh! Men nu tänkte jag göra ett ryck inför helgen.

Är ni bra på att städa?? 🙂

Och nu till min andra fråga. Har ni använt onlinepizza.se i er stad nångång? Jag har aldrig klickat hem någon tidigare men i söndags var vi så trötta så vi orkade inte åka och köpa och har ingen aning om vilka som kör hem så då kikade vi in på onlinepizza och beställde. Så smidigt!! Synd bara att just inte Örebro har så mkt mer än pizzor där, vissa städer har andra slags restauranger som tex kinamat på menyn. Får hoppas det kommer. Grymt smidigt var det iallafall så det kan jag rekommendera.

Nu ska vi kicka i gång dagen här. Dags att jaga barnen med kläder.. 🙂

Kram på er ♥

ps) jag var tvungen att stänga av de öppna kommentarerna igen. Det kom hundratals efter hundratals spam-kommentarer och det tog all min datortid att gå igenom dem och radera och sortera ut de som faktiskt inte var spam. Blev ingen tid över att svara på era kommentarer! Om några veckor kommer sidan få en ansiktslyftning och då kommer en helt ny inloggningsfunktion som ska funka utan strul samt lite andra alternativ. Så då kan alla kommentera igen! Håll ut.

 

 1. ulliew skriver:

  har aldrig använt online pizza undrar hu rdet funkar när man nästan bor i samma hus som en pizzeria ha ha dörrknackning :)?

  I morgon fredag ha en underbar sådan och du slipper kanske fredagstädningen som va idag då ? Ja säger som dej e det lönt när alla små skatter drar fram lika fort ? 🙂 Kram

 2. Så smidigt och inte alls fel ibland 😉

 3. Vilsons skriver:

  Men när jag går in på onlinepizza.se finns både Formosa, Yulung (eller nåt) och Pacos med.. Ser du inte dem eller gillar du dem inte? 🙂 Finns också Solbaren, har aldrig beställt därifrån men tror de har typ ALL möjlig mat på menyn..
  Testa gärna de här 4, för jag vågar inte ! 😉

 4. Hej vackra kvinna! Har två tonårsbarn nu och är det något jag ångrar från deras barndom är det att jag la ner så mycket tid på att städa, plocka, och jaga dammtussar. Hade en bild att det skulle vara sååå perfekt hemma, och var ofta irriterad på dem för att de stökade ner…det känns som sååå oändligt bortkastad energi. Herregud njut av dina små barn och våga vara lite lat! Det är bara några år till så är de stora och denna tiden med småbarn får du inte tillbaka…hemmet måste INTE vara tiptop jämt! Önskar att någon sagt till mig då…Torsdagskram!

 5. TessieS skriver:

  Jag tycker inte om onlinepizza, tyvärr, för det är himla smidigt.
  De har smakat allt annat än frächt, gissar på att de legat en längre tid i värmeväskan de har.
  Men tur är väl det kanske, annars hade man nog använt den tjänsten för ofta 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..