ANNONS

Baaaaaaaaaaaaaacon!!!!! & Victorias secret

/

Godmorgon sunshines!!!

Fått nån snö på er?

Här lyxar vi med äggröra och bacon till frukost. Det var flera veckor sen sist faktiskt och muuums så gott!! (försöker skära ner på salt 🙁 )

Som frukostlektyr bläddrar jag i taxfreekatalogen. Ah!! Snart semesteeeeer. Känns extra bra eftersom det inte blev nån sommar här hemma. Bokade resan med grannarna redan i februari, så snacka om att ha hunnit längta! Hihi.

I går kväll klickade jag hem bikinis från Victorias Secret. Någon som beställt därifrån? Tull etc kommer väl göra detta till tidernas dyraste bikiniköp men är de snygga får det vara värt det (och jag hittade 2 rabattkoder, en som gav 30$ off och en som gav en gratis guldväska :)). Om jag lyckades börja motionera regelbundet så skulle jag unna mig det till semestern hade jag bestämt. Och nu har jag faktiskt gett mig ut i ur och skur, regn och iskyla på mina PW´s varenda tisdag och torsdag hela hösten. Och t.o.m jobbat upp konditionen så jag orkar springa – flera kilometer!! Första rundan orkade jag nämligen från en lyktstolpe till nästa. Och veckan efter klarade jag 3 lyktstolpar. Och nu kilomeeeeeter. Så det var jag värd tyckte jag 🙂

Nu ska jag sysselsätta barnen med något skoj så jag hinner redigera bilderna från veckans vinprovning och lägga upp. Hörs lite senare!

Och jo tack städandet går bra, sakta men säkert – så kanske kan det bli lite ”hemma hos” bilder i helgen!

17
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00