Baaaaaaaaaaaaaacon!!!!! & Victorias secret

Godmorgon sunshines!!!

Fått nån snö på er?

Här lyxar vi med äggröra och bacon till frukost. Det var flera veckor sen sist faktiskt och muuums så gott!! (försöker skära ner på salt 🙁 )

Som frukostlektyr bläddrar jag i taxfreekatalogen. Ah!! Snart semesteeeeer. Känns extra bra eftersom det inte blev nån sommar här hemma. Bokade resan med grannarna redan i februari, så snacka om att ha hunnit längta! Hihi.

I går kväll klickade jag hem bikinis från Victorias Secret. Någon som beställt därifrån? Tull etc kommer väl göra detta till tidernas dyraste bikiniköp men är de snygga får det vara värt det (och jag hittade 2 rabattkoder, en som gav 30$ off och en som gav en gratis guldväska :)). Om jag lyckades börja motionera regelbundet så skulle jag unna mig det till semestern hade jag bestämt. Och nu har jag faktiskt gett mig ut i ur och skur, regn och iskyla på mina PW´s varenda tisdag och torsdag hela hösten. Och t.o.m jobbat upp konditionen så jag orkar springa – flera kilometer!! Första rundan orkade jag nämligen från en lyktstolpe till nästa. Och veckan efter klarade jag 3 lyktstolpar. Och nu kilomeeeeeter. Så det var jag värd tyckte jag 🙂

Nu ska jag sysselsätta barnen med något skoj så jag hinner redigera bilderna från veckans vinprovning och lägga upp. Hörs lite senare!

Och jo tack städandet går bra, sakta men säkert – så kanske kan det bli lite ”hemma hos” bilder i helgen!

 1. Kul med VS shopping! Jag älskar att shoppa därifrån (både underkläder och alla mina badkläder kommer därifrån). Det brukar dock inte vara det billigaste att handla från deras onlineshop så vi får hålla tummarna att de öppnar en svensk butik framöver 🙂 Jag beställde lite nya underkläder nyligen och tullavgiften gick på endast 110 kr så jag hade en himla tur den här gången!

  Skööönt med Gran Canaria! Ska också dit fast vi åker kring årsskiftet 🙂

  Kram på dig

 2. Hej!
  Jag har beställt från VS flera gånger och tycker det är superbra! Snabba leveranser på max en vecka och bra priser. Jag har bara behövt tulla en gång, däremot kostar ju frakten en del men det är det värt :-).
  Har också börjat löpträna och det är så skön känsla när man orkar mer och mer för varje gång. Har som mål att springa Vårruset. Ska till Torp i Uddevalla imorgon och köpa lite mer träningskläder, så man även kan springa ute när det är kallt.Och uppdatera träningsgarderoben även för inomhusträning. Ska boka tid med en PT som jag hade tänkt kunna hjälpa mig att nå mitt mål.
  Kram från STenungsund

  1. Max en vecka?? jag fick leveranstid en MÅNAD så jag var tvungen att köpa till snabbfrakt för att hinna få dem innan vår resa 🙁

   Måste oxå uppdatera träningsgarderoben, tips vad man har på sig?? Är ju nybörjare på detta 🙂

   kram

   1. Det står en månad, men kommer inom en vecka. Jag blev jätteförvånad första gången, men sedan har jag vant mig :-).
    Ska köpa mössa och vantar, ev någon slags pannlampa (det är svart på vägen bort till löpspåret och även delar av det). Och varmare överjacka och byxor. Jag är ju också nybörjare, så här blir det nog lite av två blinda som leder varandra ;-). Måste även ha nya inneskor och lite nya kläder.
    Lycka till, förresten!

   1. Sannaev skriver:

    Jag har ett litet tips om var du kan köpa träningskläder Victoria, outleten i Vingåker har jättebra sortiment vad gäller just träningskläder 🙂

 3. Godmiddag, och stort tack för den mumsiga bilden jag fick på Instagram igår ❤

  Kramen!

 4. Carla skriver:

  Hej!!!

  Trevlig helg och vad duktig du är som börjat motionera!! Själv har jag kört strikt lchf i fyra veckor!! Unnar mig också saker då och då som morot!
  Kram kram

 5. TessieS skriver:

  Vaknade upp till snö här i Stockholm till barnens förtjusning 🙂

  Hoppas ni får en underbar fredag och helg!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..