ANNONS

Ladies Night Örebro

/

Godmorgon frostiga söndag!

Vad man blir julsugen när backen gnistrar frostvit och solen skiner från klarblå himmel! Har griljerat en julskinka på morgonkvisten och snart ska vi baka saffransbullar 🙂 På barnkanalen är det just nu ett julavsnitt – längtar sååå tills man får pynta och frossa i allt det juliga!

I går var det inte många knop på fru Riis. Håhå jaja, låg i horisontalläge mest hela dan och intog skräpmat på löpande band. I fredags kidnappade vi nämligen fina grannen Ann för möhippa! Började det hela med en kul gissningslek så den kan jag rekomendera! Alla gästerna hade gömt sig under en filt med ryggarna mot varandra och ut stack bara fötterna. På sin ena fot skulle man knyta en ledtråd om vem man är och på så sätt skulle Ann gissa vilka som var där. (Jag knöt ett rosa band med en Odd Molly tag och en tesked runt – hade ni gissat rätt på den ?! ;)) Sen kan man ha olika uppdrag/straff för antal fel eller vad man vill. Vi var snälla och satte pynt i håret efter antal fel bara 🙂

Sen bar det av mot Ladies Night på Conventum arena här i Örebro för en riktig helkväll!! Woop woop! En riktigt bra show måste jag säga. Över förväntan!

Nu ska jag göra en julskinkemacka med senap och majjo och se om vi kan väcka liv i Micke – som var på svensexan i går 😉

Kram ♥

13
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00