Ladies Night Örebro

Godmorgon frostiga söndag!

Vad man blir julsugen när backen gnistrar frostvit och solen skiner från klarblå himmel! Har griljerat en julskinka på morgonkvisten och snart ska vi baka saffransbullar 🙂 På barnkanalen är det just nu ett julavsnitt – längtar sååå tills man får pynta och frossa i allt det juliga!

I går var det inte många knop på fru Riis. Håhå jaja, låg i horisontalläge mest hela dan och intog skräpmat på löpande band. I fredags kidnappade vi nämligen fina grannen Ann för möhippa! Började det hela med en kul gissningslek så den kan jag rekomendera! Alla gästerna hade gömt sig under en filt med ryggarna mot varandra och ut stack bara fötterna. På sin ena fot skulle man knyta en ledtråd om vem man är och på så sätt skulle Ann gissa vilka som var där. (Jag knöt ett rosa band med en Odd Molly tag och en tesked runt – hade ni gissat rätt på den ?! ;)) Sen kan man ha olika uppdrag/straff för antal fel eller vad man vill. Vi var snälla och satte pynt i håret efter antal fel bara 🙂

Sen bar det av mot Ladies Night på Conventum arena här i Örebro för en riktig helkväll!! Woop woop! En riktigt bra show måste jag säga. Över förväntan!

Nu ska jag göra en julskinkemacka med senap och majjo och se om vi kan väcka liv i Micke – som var på svensexan i går 😉

Kram ♥

 1. vbh1 skriver:

  Härligt med möhippa 🙂 har ordnat många i mina dar.
  Fina bilder i inläggen idag och igår.
  Du har fått mig också att börja fundera på julen lite med alla skinkor och bullar du fixar med 😉
  Kram

  1. Ja kul!! Nästan så man ångrar att man gifte sig i smyg och inte hade nån möhippa 🙂

   Tack för komplimangen!!

   kram (från mig som sitter och äter skinkmacka nu :))

   1. bitte skriver:

    Kanske inte är försent än …. med hippa alltså
    😉

 2. Oj vilken fin topp eller är det en klänning du har på dig! Vart kommer den ifrån?
  Kram från Victoria

  1. Tack! Det är en klänning, gammal från H&M så finns tyvärr inte i butik längre.

   kram

 3. Innan jag gjorde maten idag så fixade jag till en sats av min mormors kryddstarkapepparkakor!
  Min man tycker jag är helt stollig men skönt att veta att fler längtar nåt så in i efter julen som jag gör!

  Det är ju egentligen tillräckligt mörkt ute på kvällarna för att stjärnorna ska komma upp.
  Hmmm..

  1. Jag har satt upp ett ljus-hjärta i ett fönster redan 😉 Hihi

   kram!

   1. Då hänger jag på!
    Kram

    1. hehe. Bara för det hängde jag upp 3 ljusslingor oxå 🙂

     kram

  1. Jaaaaaa, det var värt lite huvudvärk 😉

   kram

 4. lotte skriver:

  Gu va kul med möhippa och ladies night!!
  Jag blir med så sugen på att julpynta och julmusiken har redan börjats lyssna på 🙂
  Men idag sitter jag ute i skogen och jagar rådjur, hunden driver för fullt – härligt!!
  Ha en bra dag
  Kram Lotte

  1. Oj vilket otippat söndagsnöje 🙂 Hoppas ni fick en fin dag!

   kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..