ANNONS

Måndag hela veckan!

/

Godmorgon härliga dag, nya vecka. Måndag!!!

Däremot det här med vintertid – det kan ju inte vara någon småbarnsförälders påfund?! Hur får ni era kids att ställa om? Olivia går ju bra, men Sebbe har en inbyggd klocka man inte rubbar på i första taget. Nu blev det inte alltför illa i dag, vi höll honom uppe 2 h längre i går och han sov nästan till 06.00. Men så länge man vaknar 05-nånting så är det för tidigt för att vara ok!

Några tips och trix och knep?

Förskolan är stängd i dag så vi har soft långfrukost med tända ljus. På tallriken ligger julskinkemackor, jag döör vad gott!! Majjo (norskt påfund – Micke smittar av sig) och sötstark senap på min, mums!

Varsitt perfekt kokt ägg (krämigt – inte torrt, inte rinnande) till mig och Sebbe, Olivia sitter och håller för näsan och håller nästan på att tuppa av – Ni krossar mitt liiiiiv när ni äter ägg ylar hon. Det värsta hon vet 🙂

Lite julmusik på det här kanske? 🙂

Sen kavlar vi upp ärmarna och fortsätter storstädningen tror jag – det är i princip lika stökigt som innan jag började, suck. Men skamm den som ger sig!

13
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00