Måndag hela veckan!

Godmorgon härliga dag, nya vecka. Måndag!!!

Däremot det här med vintertid – det kan ju inte vara någon småbarnsförälders påfund?! Hur får ni era kids att ställa om? Olivia går ju bra, men Sebbe har en inbyggd klocka man inte rubbar på i första taget. Nu blev det inte alltför illa i dag, vi höll honom uppe 2 h längre i går och han sov nästan till 06.00. Men så länge man vaknar 05-nånting så är det för tidigt för att vara ok!

Några tips och trix och knep?

Förskolan är stängd i dag så vi har soft långfrukost med tända ljus. På tallriken ligger julskinkemackor, jag döör vad gott!! Majjo (norskt påfund – Micke smittar av sig) och sötstark senap på min, mums!

Varsitt perfekt kokt ägg (krämigt – inte torrt, inte rinnande) till mig och Sebbe, Olivia sitter och håller för näsan och håller nästan på att tuppa av – Ni krossar mitt liiiiiv när ni äter ägg ylar hon. Det värsta hon vet 🙂

Lite julmusik på det här kanske? 🙂

Sen kavlar vi upp ärmarna och fortsätter storstädningen tror jag – det är i princip lika stökigt som innan jag började, suck. Men skamm den som ger sig!

 1. Tilma skriver:

  Sluta frestas med julskinka nu va 😉

 2. Tone skriver:

  Intressant med majjo på skinkan. Aldrig hört om det fast jag är norsk själv. Måste iaf prova. Det vi har med skinkan, som vi tycker är norsk är brunsåsen. Aldrig en jul utan brunsås och alla ”nya” familjemedlemmar vill inte vara utan när de väl har testat =)

 3. Jag undrar också hur andra får sina små att ställa om..? Det blir ju helknasigt med vintertid mitt i allt… Men men, min lilleman sover oftast bra, så jag skall inte klaga. Den nya lampan var annars superfin! 🙂

 4. Slania skriver:

  Min son är exakt likadan! Han vaknar på minuten klockan 5 varje morgon och givetvis resulterade det i revelj klockan 4 i morse…. Fast å andra sidan somnar han för natten klockan 18.30 så vi har ju bra med egentid på kvällarna. Jodå vi har provat hålla honom vaken längre på kvällarna, men det spelar ingen roll – han ska upp klockan 5 i alla fall! =)

 5. Haha känner igen det där med städningen och att så fort man är klar är det bara att börja om. Tycker om det som sas lite tidigare i kommentarsfältet; att det är som att skotta medan det fortfarande snöar när man har småbarn och försöker städa.
  Så sant!

  Fina lampor! Här hemma fixas det också, trappan målas om och med den följer mycket annat med. Äntligen!

  Ha en skön kväll!

  Kram Christine
  http://www.matikvadrat.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..