Städar och inreder med lite nytt

Plockar och tvättar och diskar och städar – och plockar upp allt igen.. osv. 🙂 Nya lamporna från Watt & Veke provar tv-bänken just nu. Älskar dem! (Fynd från Campadre) Ger perfekt myspysljus.

Och i fåtöljerna fick det bli nya Day-kuddar (TINTIN style). Yes, blev såå fint!! Lite vinterskrud i svart/grått/beige/gammelrosa/silver i väntan på allt juligt blingbling.

Har ytterligare en lampa som ska upp i taket i fåtöljhörnan men det sparar jag till elektrikern kommer hem 🙂

Ni får en helhetsbild lite senare när allt är på plats!

Tillbax till tvättstugan…

 1. sandrak skriver:

  Jätte fin lampa:) Vilken lampskärm är det du har? såg att dem fanns på campadre nu igen:D

  1. färgen grey!! 🙂

   kram

   1. idamo skriver:

    Måste fråga, jag köpte också dessa lampskärmar på campadres kampanj för några veckor sedan. Blev helt chockad att de var så stora, hade tänkt ha dem i fönstret. 😛 Hade ingen aning att det fanns så många olika storlekar. Blev dessutom grymt besviken när jag insåg att skärmen inte passade de lampfötter jag köpt på samma kampanj. Hade du också det problemet? Jag fick beställa en adapter från Watt & Weke för att kunna använda dem…

    1. Jag ville ha stora!! Och de passade med lampfötterna jag köpte! Konstigt att dina inte gjorde? Men är skärmarna för stora kan du ju skicka tillbaka och köpa nya på kampanjen i dag, det fanns flera mindre varianter!!

     Kram

 2. Vilken snygg lampa!! Vill ha ;), kramar

 3. Killan skriver:

  såå snygg lampa… spanade själv in den när den fanns på campadre och nu när jag ser den hos dig ångrar jag ju mig 😛 Den gör sig fin på tv-bänken =)
  Kram

 4. Nazima skriver:

  Görsnyggt!!! Helt i min smak. Hoppas Watt och Weke-lamporna kan komma ut på Campadre för då är det jag som hänger på låset och klickar hem dessa, sååå snygga! 🙂

  kram

 5. Åh, vilken underbar lampa! Minns du hur mycket du betalade för den?

  Är medlem på Campadre men missar tydligen alla fina erbjudanden!

  Så roligt att se bilder från ert hem, det är så stilfullt och vackert, beundrar verkligen det jag har sett, du får mycket gärna visa mera!

  Tack för en mycket trevlig blogg med goda recept och tips på shopping, gillar det!

  1. Ca 350 kr tror jag!

   Tack 🙂 mer kommer!!

   Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..