ANNONS

Cheeese tuesday!

/

Vinterjack-väder, check!

Ursäkta den knepiga minen, försökte få Olivia att fota mig men kameran var så tuuuuung så hon fotade mest mina fötter.. Här hade jag gett upp och tänkte ta av mig 🙂 Ville bara passa på att tipsa i sista minuten att erbjudandet från Röhnisch gäller t.o.m i morgon 31/10 på alla västar och jackor med Sun System (värmer sååå skönt över axelpartiet!) Ni får med en Big Bag träningsväska och fri frakt vid beställning av någon av dessa om ni använder rabattkoden: 1EY

Nu slökikar vi på invigningen av arenan och äter ost & kex. Mmmmmm. Och i kylen väntar chokladpudding 🙂

Och nej jag har inget kul att berätta om VS-paketet för det kom inte i dag heller…! Gah!! Chaffisen hade missat att jag redan betalat så han kunde inte lämna av det.. så nu är det i Västerås igen. Börjar nästan bli kul det här 🙂 Tror ni de lyckas i morgon? Den som väntar på något gott snyggt…

Roligare var IKEA-besöket, får visa i morgon!

Kram ♥

12
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00