Cheeese tuesday!

Vinterjack-väder, check!

Ursäkta den knepiga minen, försökte få Olivia att fota mig men kameran var så tuuuuung så hon fotade mest mina fötter.. Här hade jag gett upp och tänkte ta av mig 🙂 Ville bara passa på att tipsa i sista minuten att erbjudandet från Röhnisch gäller t.o.m i morgon 31/10 på alla västar och jackor med Sun System (värmer sååå skönt över axelpartiet!) Ni får med en Big Bag träningsväska och fri frakt vid beställning av någon av dessa om ni använder rabattkoden: 1EY

Nu slökikar vi på invigningen av arenan och äter ost & kex. Mmmmmm. Och i kylen väntar chokladpudding 🙂

Och nej jag har inget kul att berätta om VS-paketet för det kom inte i dag heller…! Gah!! Chaffisen hade missat att jag redan betalat så han kunde inte lämna av det.. så nu är det i Västerås igen. Börjar nästan bli kul det här 🙂 Tror ni de lyckas i morgon? Den som väntar på något gott snyggt…

Roligare var IKEA-besöket, får visa i morgon!

Kram ♥

 1. Natalie skriver:

  Jag tycker det var en jättefin bild. Gillar spontanitet, när det inte blir ”uppställt”. Ha en fin helg!

 2. a76l skriver:

  Hejsan!
  Jag har följt din blogg ett bra tag nu men aldrig kommenterat 🙂
  Idag vill jag tacka för rabattkoden på Country dreams… Beställde tre underbara Odd Molly plagg därifrån som kom igår 🙂 20% på deras plagg gör verkligen skillnad så, TACK!!
  Önskar dig en underbar dag i höstrusket!
  Kram Annika

  1. Gör den inte?? det ska den göra!!!:

   ”För att ta del av erbjudandet anger ni koden i kassan när ni handlar. Big bagen ska ej läggas i varukorgen utan skickas automatiskt med när ni använder koden”

   funkar det då??

   1. tyvär inte:( men men….
    får tävla i odd-molly-jackan-tävlingen istället och hoppas på bättre tur :)Kramar och ha en fin dag.

    1. Om du mailar mig kan jag vidarebefodra till Röhnisch så gör de en manuell order åt dig! De säger att teknikern fixat den nu men jag kan faktiskt inte heller få det att funka, trist! Men maila mig om du vill!!

 3. Ostbrickan ser god ut, mums!
  Har velat skicka efter saker från Victorias Secret i åratal men det har aldrig blivit av. Kanske ska pröva det ändå, de har så himla snygga badkläder. Jag vill gärna ha en tankini som täcker lite mer av min mammakropp, och de har ju snygga sådana så man slipper känna sig som en tant.
  Hoppas du får ditt paket imorgon!

  Halloween imorgon! Firar du och familjen på något sätt? Kika gärna in hos mig för lite tips, kommer ha Halloween-tema hela dagen 🙂

  Kram Christine
  http://www.matikvadrat.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..