ANNONS

Vanilj, kall sås och paket utan tull!

/

Godmorgon!

Hoppas ni sovit gott. Här går det sådäääär med vintertiden 😉

Men sakta men säkert framåt med städningen. Matsalen fick sig en omgång i går. Vet inte hur vi lyckas men matsalsbordet är oftast belamrat med så mkt grejer så det knappt syns!? Men inte just nu 🙂

Söta snöflingorna hittade jag på ÖoB för 20 kr/paketet. Älskar snöflingor i granen och så fint att sprida ut på bordet vid vinterdukningar! Vaniljdoftvärmeljus (IKEA) sprider behaglig doft för billig peng! (såg att de fått in julgrejer nu, kanske blir ett besök i eftermiddag!)

Passar på att tispa om en himla god kall sås. Passar fint till allt grillat, kött och kyckling. Nu åt vi den till möra kycklingfiléer (bryn först i panna, kör sedan klart i ugn 150 C ca 15-20 min). Såsen rör ni ihop på 2 dl creme fraiche + 3 msk majonnäs + 1-2 tsk persillade + salt & peppar. Låt stå i kylen och dra, gärna över natten. Mums! (man kan gärna hacka ner en liten vitlöksklyfta för extra vitlökssmak om man vill!) God i kombo med sweetchilisås!

Ser fram emot mitt Victorias Secret paket i dag! De försökte lämna det redan i går men hittade inte adressen (!??) så på kvällen fick jag ett sms att paketet fanns att hämta i Västerås???!! Skulle inte tro det! Men nu är det löst och paketet kommer under dagen. Och vet ni vad? Det blev ingen tull!!! Woohooo! Nybörjartur 🙂

Håll tummarna att bikinisarna passar nu!

22
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00