Julpynt och gäspar

Satsar på mjuka julgransprydnader i år (med en 1 1/2 åring så är man illa tvungen ;-)) Dessa godingar hittade jag på IKEA

Snark!!

Den här dagen har gått i ett. En PW var visserligen skönt men inte så bra, Sebbe somnade nämligen direkt i vagnen redan strax efter 9 och sov endast 30 min. För en kille som brukar sova 2 h runt lunch så är det ingen bra idé. Han vägrade nämligen sova nåt mer och har varit på humör därefter.. (Vilket innebär att jag har inte hunnit sitta ner på hela dan, än mindre vila ögonen) Mickes träningskväll så han är inte hemma än men snaaaart hoppas jag. Då kanske man kan lägga sig ner och blunda 5 min. 🙂

Sen är det bara att ladda om, dags för DH-kväll och jag veeet att jag kommer känna mig piggare bara jag snajdar till mig lite och tar mig i väg.

Något kul är iallafall att VS-paketet kom och bikinisarna satt som smäck!!

Mindre kul, all mat jag lagat i dag har blivit katastrofal, vidrig och oätbar. Inte ens fiskpanetter och ris till barnen lyckades jag med??!! Så inget nytt att bjuda på den fronten tyvärr. (Förutom en varning för Jensen´s Böfhus färdiga ribs man kan köpa i mataffärer – hamnade i soptunnan).

Nä en bättre dag i morgon hoppas jag på helt enkelt. Då ska jag laga något riktigt GOTT, visa bild på klänning och smycken jag klurar på inför helgens bröllopsfest (behöver smakråd!!), visa bikinisarna och förhoppningsvis vara lite mer utvilad 😉

Så sorry för trist inlägg. Lovar bättring ♥

Söta grå/vita girlanger till granen (IKEA) och ett bustroll som varit uppe sen 04-snåret ;)

 1. anhavi skriver:

  Såna där dagar är ju bara för trista. Bättre lycka med matlagningen imorgon 😀

  Själv måste jag rusa till IKEA ser jag. Dom där prickiga girlanger MÅSTE jag få tag på!

 2. katalin skriver:

  Inte behöver du be om ursäkt heller, ingen kan vara på topp jämt ju! Hoppas du fick en sömnrik natt och har en riktigt fin onsdag! <3

 3. ulliew skriver:

  ja men det är inte lätt att va mamma . så blir det ju vissa dagar. Rätt tacksam att min aär lite större nu . Man kan tom vila nästan en timma om de kollar film

  Hoppas du får en mysig kväll ändå och inte knoppar in där hi hi kram

 4. Åh, visa bilder på vilka bikinisar det blev! 🙂

 5. Vet hur det är, vissa dagar är bara för trista. Men omtag imorgon. Hoppas du får en bättre dag då!

  stjärnorna var jättefina, skulle passa bra i min lilltjejs rum som dekoration.

  Här hemma förbereder jag en tårta. Bakar och gör alla fyllningar idag, så ska den läggas ihop, spacklas och täckas imorgon för att serveras på fredag. Det kan gå hur som helst, som vanligt, så jag hoppas på en riktigt bra dag imorgon 🙂

  Kram Christine
  http://www.matikvadrat.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..