Tävling till FAR ♥

Grattis alla fina pappor!!

Hoppas ni blir riktigt uppvaktade och framförallt uppskattade i dag på farsdag!

Vill ni passa på att uppvakta era pappor lite extra så tävlar jag ut dessa spel i dag! 2 vinnare får dessa 2 spel från Kylskåpspoesi.

Idiotkunskap – spelet som handlar om allt det där man inte fick lära sig i skolan. Grymt kul frågor 🙂

En galen värld – lustiga frågor baserade på sanna historier från hela världen!

För att vara med och tävla vill jag att ni motiverar varför just er pappa är värd att firas lite extra!

Tävlingen pågår bara under dagen, så skynda tävla. Lycka till!

 1. 🙂 För att han är världens bästa pappa! 🙂

  🙂 Jag har inte kunnat få en bättre uppväxt och han ställer alltid upp för mig! 🙂

  Tack för en bra tävling. 🙂 😉

  Kram
  Enigma

 2. Barnens pappa är fantastisk och är vår klippa i familjen. Han har ett tålamod som aldrig tar slut, är rättvis och tar sig tid att både leka, lyssna, mysa, läsa, stötta med läxor, skjutsa, hämta, fotbollstränare i pojklaget, klasspappa och med i skolrådet osv ja, han har även ett heltidsjobb! Fantastisk pappa som är värd att berömma, tycker vi

 3. För att han är så mycket bättre än alla andra. Han har alltid funnits där, ställt upp och lärt mig allt han kan. När folk ger mig komplimanger för den jag är brukar jag alltid säga att de ska tacka honom för det för han är anledningen till alla mina goda egenskaper och kunde jag skulle jag plocka ner månen till honom som tack för hur underbar han är. Jag är så glad som har honom som pappa för han hade inte behövt göra allt han gör egentligen för han är min styvfar men han har tagit in mig under sina vingar precis som han faktiskt var min riktiga pappa… och en riktigt bra sådan

 4. Jag har världens bästa pappa och jag älskar att umgås med honom!! Han finns alltid där för mig och mina syskon. Idag skulle vi åkt för att fira honom men nu ligger han i magsjuka så vi fick ställa in. Då hade det varit roligt att få ge honom en spelkväll tillsammans allihopa när han mår bättre!!!
  Hoppas att du får en trevlig dag och har möjlighet att få fira både din man och din pappa!
  Kram till dig!

 5. Hej!

  Roligt med en tävling dagen till ära 🙂

  Min far är en man som lärt mig att leva, som har lärt mig att våga chansa för att finnas där att ta emot och stötta när chansningen blev fel och som hejat och grattat när chansningen blev rätt. Han har burit mig på sina axlar, och alltid visat mig och min bror kärlek. Han är en sann fadersgestalt!

  Stort grattis till alla pappor idag; till alla dem som finns med oss kroppsligt och till alla dem som finns med oss själsligt och i tankarna.

  Kram Malin

 6. Hej! Min pappa är världens bästa då han alltid finns för mig ! Ställer upp i vått och torrt! Vill vissa min uppskattning till honom och håller tummarna på att jag vinner ! Pappa kommer alltid att vara pappa spelar ingen roll hur gammal man är ! Kramar Jessica

 7. Min Paps och jag har…
  samma torra humor.
  likadana krokiga näsor.
  svårt för lata människor.
  en förkärlek för practical jokes.
  kloliknande tår.
  en ängels tålamod.
  en familj vi älskar!

 8. Min pappa är värd en farsdag i absoluta fokus. Han har varit min stöttepelare i vått och torrt. Nu har han nyligen bytt ut ena knäleden och dessutom fått en hjärtinfarkt som kakan på moset. Han mår bra idag men livet är skört och jag vill såklart njuta av varje dag han finns med mig.
  Älskade fina pappa!

 9. Jag har världens finaste pappa, men tyvärr inte här inland oss. Skulle gärna spela o mysa med honom mer än något annat, då saknaden är oändlig!!! Så istället så skulle jag vilja tävla om spelen till min fantastiska sambo o världens bästa pappa till våra tre barn. Dessutom har han blivit sjuk just denna dag :(.
  Man måste ta bara på varje dag älska o visa respekt!!

  Tack för en härlig blogg!!

  Kram Lisen

 10. Hej!
  Min pappa är en mycket speciell pappa och morfar till våra barn.
  Han ställer alltid upp och då det kör i hop sig kan man alltid ringa till pappa.
  Han hjälper till och tar hand om sina barnbarn så ofta han bara kan.
  När vår son var allvarligt sjuk under ett par år då tog han ledigt minst en dag varje vecka för att träffa honom och även avlasta oss, min fantastiska pappa.
  Tycker att han är värd att firas massor i dag.
  Kram!

 11. Han är ju väääärldens bästa!! Jag är så glad att jag fått följa med min pappa ut på jakt ända sen jag va liten! Jag tycker det är så bra att man tidigt lär sig uppskatta naturen och alla dess väder. Inget stoppar mig från att ut och jaga! Eller ut i vilket väder som helst, annars med. Det tackar jag min pappa för!
  Å så har han ju format mig till den jag är idag 🙂
  Kram Lotte

 12. Min pappa är super på alla sätt, men gillar inte spel så jag tävlar lite åt barnen istället till sin far som gillar just frågesport. Lördagar är familjefrukost helig och till det Ring så spelar vi, att prata är helt ok-fram till frågan. Då ska det vara knäpptyst så han hör den och svaret. Kanske inte alltid lättaste med 2 bubbelungar här hemma, men vi lyckas för det mesta 😉
  Vill vinna spelet En galen värld till honom, där kan han förhoppningsvis inte riktigt allt, och får lite ny kunskap på vägen.

  Ha en fin dag!

 13. Min pappa är bäst för att..,
  … vi har samma humor! Vi bor ca 80mil ifrån varandra och ibland bryter vi ihop av skratt i varsin ände av telefonluren och det tar ett par minuter innan vi kan prata igen. Jag har gråtit av skratt på stan för att pappa sagt något roligt.
  … han alltid finns där! En gång sa jag upp mig från ett välbetalt jobb, för att jag inte trivdes. Jag vet att han var orolig, eftersom jag lämnade en fast inkomst för arbetslösheten, och han tyckte att jag gjorde fel där och då. Men sa han något? Nix, han stöttade bara! Och nu står jag här med ett nytt toppjobb där jag trivs som fisken i vattnet. Och ingen är stoltare än pappa!
  … han tror att han vet bäst. Det gör han inte alltid, men han är så söt att vi låter honom tro det ändå 😉

  Han är helt enkelt världens bästa pappa!

 14. Hej!

  Min pappa förtjänar att firas lite extra mycket då han under hela mitt liv (23 år) slitit med en kronisk sjukdom som påverkat honom på alla möjliga sätt och dessutom lurat döden ett par gånger. Pappa har alltid ställt upp för alla andra trots att han själv inte alltid mått bra och det har gjort mig mycket stolt över honom. Han har mest av allt betytt enormt mycket för mig. Pappa lärde mig att köra bil, tro på livet, att inte vara rädd för att vara annorlunda och framförallt att tro på sig själv. Pappa har lärt mig att inte ta någonting för givet och att man ska leva i nuet, inte efter vad som händer i morgon, eller hänga fast vid det som hände igår…

  Pappa är värd att firas extra mycket idag – just för att han är min alldeles fantastiska pappa!

 15. . Min pappa bor tyvärr 30 mil bort så vi kan inte träffas så ofta som jag önskar… Jag längtar till den dagen han säljer huset och flyttar hem till Örebro igen, så jag kan få ta hand och ge tillbaka lika mycket som han gjort/gör för mig! Tyvärr kämpar han med att få sin fru (min mamma) att vilja flytta hem igen men det är motsträvigt… Så därför tycker jag att min pappa behöver foras lite extra! För att bli uppmuntrad att fortsätta kämpa för sin önskan (för jag längtar tills han finns i närheten)..

 16. Hej är inte med i tävlingen, men ser du vem som ritat bilderna i spelet ” en galen värld” 😉

  Ser att du haft en toppenhelg!!

  Kram kram

 17. Då jag ingen pappa har kvar i livet. Så vill jag hylla mina svärsöner för att dom är sådana fina pappor till mina barnbarn. Dom har allt en bra pappa ska ha. Man blir varm i hjärtat när man ser dom med sina barn.

  Kram Margitha

 18. Pappa är den bästa! Detta vore perfekt att få vinna till vår kommande familjemiddag, sätta våra kunskaper på spets!! 🙂

  Ha en trevlig söndag! Här vankas söndagsstek, ljuvligt! 🙂

 19. Vill självklart ta chansen att vinna ett spel till min pappa.

  Har världens bästa pappa såklart, som alltid ställer upp för oss och andra. Han är generös och klok. Just nu behöver han lite extra uppmuntran då han som 63 åring precis blivit varslad…för tredje gången på ett par år.

  Vad säger man? Behöver inte han ett roligt spel så säg?

  Mvh Jessica

 20. Vill fira mina barns pappa lite mer!! Han förtjänar att bli ordentligt firad då han alltid med ett lugn finns för våra barn<3Han ställer alltid upp för mig och barnen och många andra men lägger inte mycket tid på sig själv!!
  love him so

 21. Åhh, jag har verkligen världens bästa! Jag har blivit enormt bortskämd rent känslomäsigt och att han alltid ställt upp och fixat och donat. Det handlar inte om ekonomiskt stöd- de resurserna har inte funnits, utan det allra bästa, att alltid veta att ens älskade pappa finns det för en i vått och torrt.
  Han har under alla år funnits där som ett fantastiskt stöd på alla sätt och vis och ställt upp och skjutsat och hämtat land och rike över. Aldrig knorrat över något utan med glädje gjort allt han kan för att jag och min bror ska må bra.
  Han har ett fantastiskt humör och får alla i sin omgivning att må så bra och har alltid ett skämt på lut, så ett spel med lite annorlunda frågor är som upplagt för, ännu, en trevlig kväll tillsammans! Kram och tack för en underbar blogg!

 22. Vi har världens bästa pappa;
  ”För att han ger saker, han är snäll och låter mig göra mycket saker (tex spela)”
  Hälsar Oliver 8år

 23. Vill såklart tävla för mina barns skull….. De kan inte föra sin egna talan så jag gör det!

  Deras pappa är världens bästa för just våra barn, han finns alltid till hands, gör sitt allra bästa i alla lägen och ställer alltid upp!!! Finns ingen bättre pappa till mina barn!!!

 24. Min pappa sätter alltid mitt bästa framför sitt eget och han ställer upp i vårt som torrt och gärna lite till utöver det. Han ger så oerhört mycket men tar sällan emot. Jag (hans dotter) är student och vill inget hellre än att skämma bort honom, han som har gett mig så väldigt mycket i mitt liv och alltid sträckt ut en hjälpande hand när det behövts, men han vill inte ta emot gåvor från mig eftersom han tycker att den lilla ekonomin man har som student allt ska gå till det egna, och därmed inte till honom. Jag försöker visa min uppskattning genom att ge honom det som inte kostar, som en lång promenad ute i solskenet med ett stopp vid ån där vi dricker det medhavda kaffet, men ibland kan det vara bra kul att ge någon faktisk sak också. Dessa spel skulle inte bara vara en fantastisk gåva utan också ännu ett bra sätt att spendera värdeful och härlig tid tillsammans, för vem är väl bättre än min pappa? 🙂

 25. För att han har visat att han finns där när jag behöver honom, oavsett vad det gäller. Han finns där bara ett telefonsamtal bort och har ställt upp för mig otaliga gånger. Han får mig att känna mig trygg och det är nr 1 i ett föräldraskap.

 26. Jag är uppväxt med bara min pappa och han måste haft det väldigt tufft under min tonårsperiod bl.a! 🙂 MEN han har gjort ett toppen jobb är jag är väldigt stolt över han idag, nu när man själv är förälder och vet att det inte alltid är det lättaste.
  Och han har varit själv med mig sen jag var två år till jag flyttade hemifrån! 🙂 Så därför vill jag vinna detta till honom.

  Med vänlig hälsning, Stina

 27. Min pappa är värd att firas lite extra både idag och alla andra dagar. Just för att han inte förstår vilken jättefin pappa han är. För honom är det bara självklart att alltid finnas där och fast vi barn visar tacksamhet när han ställer upp så tycker han att han bara gör det som en pappa ska göra. Tack pappa för att du finns!

 28. Min pappa gick bort för ca 8 veckor sedan, så ikväll kommer det bara tändas ljus.
  ljuv kylskåpspoesi bjuder jag gärna min sambo på som absolut kommer bli en fantastisk pappa en vacker dag <3

 29. IDIOTKUNSKAP – Ett klockrent spel till min pappa som är lärare och tror han kan allt! 😉 Numera är han även en klockren morfar som ställer upp när helst det behövs! Småttingarna lyssnar med stora öron så ganska klok är han nog ändå. 🙂

 30. Är lyckligt lottad att jag har en fantastisk bra pappa som alltid ställer upp!! Tyvärr så bor vi 16 mil ifrån varandra så blev ingen direkt uppvaktning idag. Skulle vara roligt att få skicka dessa 2 spel till honom då jag vet att de skulle komma till användning då de ofta har huset fulllt. Kramar

 31. Hejhej!

  Vår pappa har läst en hel del i skolan… så ”Idiotkunskap” skulle passa helt perfekt för att testa vad vi äntligen kan…! 😉

  KRAM!

 32. Jag vill verkligen vinna något kul till min pappa som alltid ställer upp i ur och skur. Han är barnvakt till vår lilla dotter så vi får tid även till annat. Han är bäst och det ska han veta genom denna present!

  Kram Emma

 33. Min fina sambo, pappa till tre
  till honom vill vi detta ge
  För tidiga mornar bör vi honom gratta
  för skoj och bus som får barnen att skratta
  Sjutsar till träning och åker på skotertur
  Stort tålamod och aldrig sur
  Vore kul att en fin present få ge
  en bra grej som får oss att le!

 34. För att han, trots att jag var en otroligt trotsig tonåring älskar mig villkorslöst! Och att han idag, när jag skaffat egna barn, kan berätta hur han väääldigt ofta gick in på toan, tog tre djupa andetag och kom ut igen för att tampas med mig ett tag till! Han berättar det med ett sånt stort leende på läpparna som i ”vänta du bara, Stina kommer vara likadan om 14 år”

  Kramar

 35. Idiotkunskap skulle vara perfekt till min far som alltid har haft svar på mina frågor och aldrig har sagt att han inte vet. Nu som vuxen kan jag inte ens avgöra om han verkligen visste allt eller om han bara svarade något svammel. Underbar uppväxt som gjort mig hungrig på att få veta mer och aldrig vilja sluta lära mig!

 36. Min fina pappa ställer alltid upp, kommer inte med kloka råd utan lyssnar utan att döma. Påhittig och med galen humor! Älskar honom!

 37. Hej hej!

  Önskar vinna till mina barns fantastiska pappa.
  Han gör allt sådant som jag inte orkar – kliva upp på morgonen, bygga tågbanor, gå ut i ur och skur, leker jagis osv osv.
  Men dessutom gör han även allt det där andra – kramar dem, säger att han älskar dem, säger ifrån, förklarar, har tålamod osv osv.
  Är så stolt över att jag valt honom som far till mina barn!

 38. Jag vill fira min älskade papps lite extra. Det finns ingen som är som han. Han är en sann inspirationskälla, han ser alltid det positiva och fina i alla människor.

  Han älskar att spela spel, tittar på många frågesportsprogram och reser väldigt mycket i tjänsten.

  En perfekt liten present till världens gladaste pappa!

  Kram Kristin

 39. Måste ju då säga min plastpappa, eller styvpappa eller vad man nu säger.
  Han har tagit hand om mig sen jag var 1,5 år, då min mamma kastade ut pappa. Min biologiska pappa är tyvärr alkoholist, och har inte ens träffat min dotter som nu är 3 år.
  Min plastpappa, är hennes morfar, och han är bäääst på det. Är så glad att han ställer upp, hon älskar verkligen sin morfar, så honom vill jag fira lite extra!

 40. Min och min systers pappa ska vinna för att han en riktigt snäll pappa! Som alltid har Superlimm i sina kramar till oss! 😉 En rolig gubbe med bästa humor! Så dessa spel hade passat han utmärkt!

  / em

 41. Träffar min pappa alldeles för sällan då mina föräldrar bor 18 mil bort. Saknar det vardagliga i att träffa papsen ( och givetvis mamma också) och bara sitta och prata över en kaffe. Så nästa gång vi träffas hoppas jag att vi kan skratta och har kul över ett av spelen.
  Mvh Anna/ apolis

 42. Åh vilken rolig tävling, min pappa älskar att spela spel!

  Min pappa, liksom så många andra, är världens bästa! Han ställer alltid upp på mig & min familj, finns alltid tills hands när vi behöver honom. Han har den bästa humorn & han är en av mina bästa vänner <3

  Kram & ha en trevlig kväll 😀

 43. Därför att han ser till så vi alltid har datorer, nyaste programmen m.m.. Detta för att han har egen datafirma, har aldrig betalat något gällande datorer.. Så han ÄR värd att få lite tillbaka, min bästaste pappa som alltid finns där, bara ett samtal bort om det så gäller datorn eller livet.. 🙂

 44. Min pappa är värd att firas lite extra för att han finns där, bryr sig och ställer alltid upp för mig. Jag har varit sjuk ett bra tag, och det är mycket tack vare honom som jag har blivit så mycket bättre som jag faktiskt har blivit. Min pappa är guld värd!

 45. Min pappa har sedan augusti hjälpt oss att rusta vårt nyinköpta hus. Nu har vi precis flyttat in men än finns det massor att göra… Så mkt så att jag idag åkte till pappa tomhänt eftersom vi blev sena från soptippen där vi var och slängde skräp. Sitter nu här med dåligt samvete. Ett sällskapsspel vore perfekt till honom då vi ofta samlas kring sådana vid familjeträffat 🙂

 46. Min pappa är för mig den bästa. Även om det säkert finns många bra därute.
  Jag tycker det som gör pappa till speciell är att han är så djup, kärleksfull och inte tar något för givet. Efter att farmor dog sa han ”Hon ställde upp för mig hela min barndom, det minsta jag kunde göra var att ge henne den bästa ålderdom hon kunde få”. Precis så känner jag inför att min pappa idag. Han har gett mig och mina systrar allt han kunnat i kärleksväg och vett och ettikett. Vi har inte fått allt vi pekat på men vi har fått trygghet och erfarenhet för att klara oss. ”När jag ser att det gått bra för er alla tre, så känner jag att jag har lyckats med livet”. Då tar man inget för givet. Pappa är utan tvekan en av de jag älskar mest och alltid kommer älska. Jag har redan börjat göra vad jag kan för att ge tillbaka det jag fått, och jag lär aldrig kunna ge tillbaka allt!

 47. Min egen goa pappa dog i cancer för 11 år sedan, när jag var 15 år gammal. Därför känns alltid en dag som denna lite extra jobbig.

  Men jag får ju då motivera varför mina barns pappa, tillika min fästman, är världens bästa. Han finns alltid där, leker, busar, tröstar, stöttar och gosar med sina tjejer. Dom avgudar honom och det är så himla härligt att se! 🙂

  Tack för en fantastisk blogg!

  Mvh Jessica

 48. Min far är värd att firas för han är världens största djurvän.När jag var liten så räddade han en undelat som antagligen rymt.Den stackars undelaten satt och skakade i en björk tills min pappa fick tag på den.Fågeln hade vi glädje av i många år framöver eftersom ingen ville veta vids den trots lappar uppsatta överallt.

 49. Jag önskar att min pappa levde, idag blev det istället som min gudson sa till min syster ”Titta upp mot himlen och ge din pappa en slängkyss” Det går dagar man bara gråter o tänker på honom. Men idag firade vi min man som är världens bästa pappa..

 50. Mina barns pappa är den underbaraste. Han ställer alltid upp, oavsett vad och vem det gäller. Han är en stark förebild, både för mig och för våra två söner. Ena stunden pratar han ‘gaggaspråk’ med våra barn och andra stunden sitter dom och sjunger Pippi Långstrump och tredje stunden pratar dom bokstäver och räknar.
  Allt-i-ett i ‘våran’ pappa.
  Vi älskar honom över allt annat.
  Marie, Elias o Casper

 51. Jag tycker min pappa är värd att firas lite extra. Vi bor långt ifrån varandra, inte ens i samma land. Sågs inte på 7 år och hördes inte av på nästan lika många. Men i somras träffades vi. Han både sa och visade hur mycket han saknat mig och hur mycket han älskar mig. Efter en rad missförstånd och annat hade jag nog känt att jag inte betydde så mycket för honom och han trodde jag var arg på honom men nu har vi börjat på ny kula och pappa är alltid pappa. Älskar honom <3

  Kramar Gabriella

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..