Tävling till FAR ♥

Grattis alla fina pappor!!

Hoppas ni blir riktigt uppvaktade och framförallt uppskattade i dag på farsdag!

Vill ni passa på att uppvakta era pappor lite extra så tävlar jag ut dessa spel i dag! 2 vinnare får dessa 2 spel från Kylskåpspoesi.

Idiotkunskap – spelet som handlar om allt det där man inte fick lära sig i skolan. Grymt kul frågor 🙂

En galen värld – lustiga frågor baserade på sanna historier från hela världen!

För att vara med och tävla vill jag att ni motiverar varför just er pappa är värd att firas lite extra!

Tävlingen pågår bara under dagen, så skynda tävla. Lycka till!

 1. Bellie skriver:

  Jag tycker min pappa är värd att firas lite extra. Vi bor långt ifrån varandra, inte ens i samma land. Sågs inte på 7 år och hördes inte av på nästan lika många. Men i somras träffades vi. Han både sa och visade hur mycket han saknat mig och hur mycket han älskar mig. Efter en rad missförstånd och annat hade jag nog känt att jag inte betydde så mycket för honom och han trodde jag var arg på honom men nu har vi börjat på ny kula och pappa är alltid pappa. Älskar honom <3

  Kramar Gabriella

 2. Mina barns pappa är den underbaraste. Han ställer alltid upp, oavsett vad och vem det gäller. Han är en stark förebild, både för mig och för våra två söner. Ena stunden pratar han ‘gaggaspråk’ med våra barn och andra stunden sitter dom och sjunger Pippi Långstrump och tredje stunden pratar dom bokstäver och räknar.
  Allt-i-ett i ‘våran’ pappa.
  Vi älskar honom över allt annat.
  Marie, Elias o Casper

 3. Jag önskar att min pappa levde, idag blev det istället som min gudson sa till min syster ”Titta upp mot himlen och ge din pappa en slängkyss” Det går dagar man bara gråter o tänker på honom. Men idag firade vi min man som är världens bästa pappa..

 4. Min far är värd att firas för han är världens största djurvän.När jag var liten så räddade han en undelat som antagligen rymt.Den stackars undelaten satt och skakade i en björk tills min pappa fick tag på den.Fågeln hade vi glädje av i många år framöver eftersom ingen ville veta vids den trots lappar uppsatta överallt.

 5. Min egen goa pappa dog i cancer för 11 år sedan, när jag var 15 år gammal. Därför känns alltid en dag som denna lite extra jobbig.

  Men jag får ju då motivera varför mina barns pappa, tillika min fästman, är världens bästa. Han finns alltid där, leker, busar, tröstar, stöttar och gosar med sina tjejer. Dom avgudar honom och det är så himla härligt att se! 🙂

  Tack för en fantastisk blogg!

  Mvh Jessica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..