Semesterpepp

Godkväll!

Hade en del mörka orosmoln över mig, kan inte påstå att jag varit på topp, men i dag skingrades de flesta så äntligen kan jag andas ut lite. Puh!!!! Så nu är det hög tid att ladda om för semesterpepp. Inte många dagar kvar! I morgon ska här snickras packningslistor, sommarkläder ska grävas fram och tvättas, solkrämer dammas av (användes ju knappt i somras), taxfreebeställningen skickas in och smått och gott inhandlas till flygningen. Vi gör som sist och har köpt ryggsäckar till barnen som vi fyller med små överraskningar inför den ganska långa flygningen så har de lite att roa sig med innan det blir svårt att sitta still..

Största utmaningen blir väl Sebastian, hur ska detta gå? Tips mottages tacksamt hur man får en sprallig 1 1/2 åring med spring i benen att sitta still i nästan 6 h på sin stol, eller han har ju inte ens en egen stol utan mitt knä!!! *svettas redan*

Men gryyyyymt skönt med semester, sol och bad ska det bli! (håller tummarna för solen, Gran Canaria kan väl vara lite sisådär så här års men det ser lovande ut på prognosen iallafall)

Ville mest bara kika in och säga hej, nu laddar jag om som sagt och återkommer i morn med lite smarriga mattips, vinnarna av spelen, ännu en tävling, shoppingfynd mm 🙂

Godnatt fina ni!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..