Glossybox

Godmorgon på er!

Åh vad det är härligt att vakna glaaaaaad och lätt om hjärtat! Man riktigt studsar upp (oavsett hur trött man är) och har planer på att förändra världen – typ 🙂 Men i dag nöjer jag mig med att bara njuta dagen!

Någon av er som provat/prenumererar på Glossybox? Jag har länge varit nyfiken på dessa, det låter ju så himla kul. I oktober-boxen gömde sig detta:

Lite söta små saker och prover på ditten och datten. Kul. Men det allra roligaste med den är ju nästan att man inte vet vad som är i! Som att öppna en julklapp liksom (fast man köpt den själv) och bara DET är ju värt det!

Kul julklapp att ge bort en prenumeration på tycker jag! Så detta sparar jag under julklapsstips.

Älskar älskar älskar att få paket! 🙂

I samarbete med Glossybox

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..