ANNONS

Godmorgon freeeedag!

/

Mysig musik, olästa mattidningar och härligaste ljuset av nya lampan ♥

En lite seeegstartad morgon här!

Liten förkyld kille som inte sovit bra alls (och därmed ingen annan heller) och dessutom vaknade jag upp med ögonlock stora som tennisbollar!!? Uppenbarligen allergisk mot någon kräm de använde i går på ansiktsbehandlingen, jag ser ut som jag fått stryk!! Lila runt hela ögonen och svullen/vätskefyllda ögonlock. Kul. Vi som ska upp till Sthlm i dag.. Blir solglasögon på a la superstar 😉

Äntligen lite frukost i magen så nu ska vi rycka upp oss här. Hörs lite senare!

ps) OBS min mail matplatsen@bloggfamiljen.se verkar inte funka som den ska, så har ni mailat dit senaste dagarna har jag antagligen inte fått det. Maila gärna igen på vickantikkan@hotmail.com istället.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00