En helg i storstan..

Men heeej!

Asch har försökt posta några inlägg under helgen som bara försvunnit i tomma intet, blää. Men nu så, på hemmaplan igen och småfolket ligger och sussar och vi sitter i soffan med pizza i magarna och tar igen lite tv vi missat.

Trevliga helgen i storstan svischade förbi. I fredags körde vi bara soft häng i restaurangen på hotellet (Mornington) och åt god mat och somnade tidigt. På lördagen var vi på teater och såg Askungen sing-a-long (vad många bloggisar som var där!! superkul att ni kom fram och sa hej ♥) Tjejerna tyckte den var grymt bra!

Årets första julklappar inhandlades, en drink med gamla barndomskompisen Fredrik och sedan avslutade vi med dinnerparty hos Linda & Karre och bjöds på supergod middag (med kött från köttbaren!).

Ett riktigt gott tips som ni måste testa är att dressa klyftade potatisar i olja och ströbröd innan de tillagas i ugnen (blanda gärna vanlig och blå, kul!). Så krispigt och gott!!

Packade ihop oss efter hotellfrukosten i dag och susade hemåt. Myyyycket på agendan för veckan, pust. Orkar inte ens rabbla upp allt 🙂 men hög tid att hoppa i säng så fort Så Mycket Bättre är slut. (Men my goood vad bra Darin är!!! Håller ni inte med?)

Sov så gott med er!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..