ANNONS

Det ordnar upp sig!

/

Sådär ja.

Nu kastar jag in handduken och lägger mig.

Micke packade sin väska på mindre än 10 minuter och är grymt nöjd (kaxig). Hur gör de??? Nåväl jag packade iallafall för 3 pers, klart det tar mer tid (och planering!).

De små ryggsäckarna är packade fulla med överraskningar. Pyssel, tidningar, lite godis och varsin spelkonsol. Vi hittade dessa på Clas Ohlson (köpte man 2 eller fler blev det 199 kr/st) laddade med 180 spel. Känns som de har att göra 😉 Kommer bli 3 glada kids på flygplatsen i morgonbitiit!

Skulle just packa ner en pocket till mig i handbagaget.. men fiskade upp den igen. Har packat med en pocket vid varenda resa, men tror ni jag nånsin har haft tid att läsa?? Nä just det.. Lär ha fullt upp att jaga Sebbelutten och medla mellan 5 åringarna 🙂

Ner i resväskan åkte även denna söta klänning (Love Forever). Massor med härlig vidd i kjolen, vilken snurrklänning utbrast Olivia ♥ Just nu får mina läsare 20 % på allt hos gulliga Ann (som jag minsann träffade på blogg-eventet sist, kul!!) på Klädfabriken med koden:

MATPLATSEN_20

Börjar gälla i morgon och gäller fre-sön denna vecka.

Godnatt! ♥

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00