Hej från solstolen

20121125-120350.jpg

Stora kidsen är på äventyr med Lollo & Bernie klubben, småttingarna sover, föräldrarna tror knappt sina ögon och njuter av en stund lugn och ro i solen – alla samtidigt!! Halleluja moment 🙂 (ni som rest med småbarn vet väl vad jag menar)

20121125-115042.jpg

I går var en aktivitetsfri dag, dvs ingen mat och inga aktiviteter på hotellet. Vi tog en promenad till SPAR som visade sig vara en stor superfräsch mataffär med allt från humrar i tank till julgrejer. Allt UTOM välling!!!! Vilket man tydligen bara dricker i Sverige har jag lärt mig nu. Hittade nån färdigblandad gegga som smakade som flytande sockerkakssmet (frågor om sockerinnehåll på det!!?) som Sebbe glatt sörplade i sig men det kändes inte riktigt hållbart.. Men som tur är visade det sig att några vi känner hemifrån som bor på samma hotell hade över så vi fick av dem (tack Holma & fam!!)

20121125-115502.jpg

Frukosten på hotellet är kanon! Håller tummarna för buffén i dag. Återkommer med rapport.

I går kväll gick vi ner till Amfi beach och åt på en restaurang där. Purfärsk hummer, gott!!!

20121125-120029.jpg

Nä nu ska jag passa på att blunda lite, enda chansen idag 😉

Kram!

20121125-115718.jpg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..