ANNONS

Hemma!! Och fryyyyyyyyser.

/

Heeeeej på er!

Åh, vi har haft det såååå himla bra!

Men jag har saknat min lilla blogg (och er) ska ni veta. Bloggen är ju min lilla bebis liksom 🙂 En vana, ett nöje, ett beroende. En hobby, ett jobb, en avkoppling. Men samtidigt ganska mkt måsten och press i bland, så det har varit skönt med lite bloggsemester.

Men nu är jag tillbax! Och december bjuder på massor med skoj. Bla blir det JULKALENDER här på MATPLATSEN! En ny lucka öppnas varje dag med fina vinster. Så håll utkik!

Är det skönt att vara hemma? Njaaää hittills fryser jag mest så jag skakar tänder! Har försökt värma mig med varm choklad men det hjälpte knappast. Ska hoppa in i duschen och tina upp mig innan jag går och lägger mig. Möttes ju av massor med snöööö här i Örebro när vi landade för en stund sedan. Grymt lyxigt att flyga från Örebro måste jag säga, man är hemma på en kvart!

Trötta hjärtegrynen somnade i soffan tätt, tätt intill varandra under en hel drös av filtar när vi kom hem ♥

Ett längre reseinlägg med bilder, info, plus och minus från resan kommer lite längre fram. Nu lämnar vi solen och värmen för ett tag, fram med adventsljusstakar, pynt, lampor, glögg och pepparkakor. Underbara tid framför fötterna!!!

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00