ANNONS

En julhelg i Göteborg

/

20121223-122039.jpg

Dan före dopparedan!

Här sitter vi i bilen på väg hem från en mysig Göteborgshelg. Vi har haft som tradition att åka ner dit en helg i juletider sen vi träffades. Bor på hotell, äter julbord, strosar på stan och besöker Liseberg. Riktig julfeeling även om snön lyste med sin frånvaro i år.

Oväntat besök fick vi igår!! Hux flux så var Åse med fam incheckade på samma hotell som vi och hängde på till Liseberg. Iiiiiiiiiskallt var det så det var ett fruset gäng som gav upp efter några karuseller och chokladhjul och kilade över till Gothia Towers på julbord. Får ägna det ett eget inlägg 🙂

Nu ska vi hem och tända brasan, värma på glöggen och slå in de sista julklapparna och duka långbord inför morgondagen. Funderar nästan på att köpa en Bingolott till uppesittarkvällen. Brukar ni göra det? Eller hur spenderar ni dan innan dopparedan?

Kram!

10
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00