En julhelg i Göteborg

20121223-122039.jpg

Dan före dopparedan!

Här sitter vi i bilen på väg hem från en mysig Göteborgshelg. Vi har haft som tradition att åka ner dit en helg i juletider sen vi träffades. Bor på hotell, äter julbord, strosar på stan och besöker Liseberg. Riktig julfeeling även om snön lyste med sin frånvaro i år.

Oväntat besök fick vi igår!! Hux flux så var Åse med fam incheckade på samma hotell som vi och hängde på till Liseberg. Iiiiiiiiiskallt var det så det var ett fruset gäng som gav upp efter några karuseller och chokladhjul och kilade över till Gothia Towers på julbord. Får ägna det ett eget inlägg 🙂

Nu ska vi hem och tända brasan, värma på glöggen och slå in de sista julklapparna och duka långbord inför morgondagen. Funderar nästan på att köpa en Bingolott till uppesittarkvällen. Brukar ni göra det? Eller hur spenderar ni dan innan dopparedan?

Kram!

 1. Camilla skriver:

  Jag och min sambo brukar titta på filmen ”Love actually” och slå in julklappar. Det har blivit en riktigt mysig tradition.

  Önskar dig och din familj en riktigt God Jul!!

  //Camilla

 2. Vi spelar bingolotto och tjuvstartar med julgodis ätandet… God jul!!

 3. Vbh1 skriver:

  Här spelar vi också Bingolotto. Tradition att ha uppesittarkväll med mormor och morfar och spela.
  Härlig helg ni verkar ha haft 🙂
  Kram

 4. Ulrica skriver:

  Hej!

  Vi har julstökat lite här idag. Redan dukat julbordet inför morgondagen och fick lite julinspiration att göra lite mer julgodis. Snart ska jag slå in paketen och sen bänka mig med våra bingolotter framför TV:n.

  Vi firar också lite ikväll jag och maken, det är vår förlovningsdag…

 5. Här blir det också uppesittarkväll med bingolotto. Tycker det är lite mysigt och något barnen kan vara med på. Ska även försöka mig på lite julgodisbakning 🙂

  Kram jessica/kungsbacka

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..