Matplatsens julkalender: lucka nr 24

20121224-075737.jpg

Lucka nr 24

I årets sista lucka gömmer sig ett presentkort på 1000 kr hos Mom2moM.

För att vara med och tävla om detta vill jag att ni lämnar en kommentar och svarar på:

Varje år har Mom2moM och deras gästdesigner, i år Sara Sommerfeld, ett samarbete med en hjälporganisation. Med vilken organisation samarbetar och skänker Mom2moM och Sara Sommerfeld pengar till?

Tävlingen pågår i dag 24/12 till kl 22.00

Lycka till!!

 1. Svar: AMREF

  Håller tummarna, skulle vara en helt underbar vinst nu när vi försöker få syskon. När jag väntade sonen hade jag inga gravidkläder eller amningskläder, allt satt obekvämt, men jag tänkte som så att har jag klarat mig såhär långt utan så var det onödigt att köpa det när det var så kort tid kvar. Men jag inser hur mycket det hade underlättat och jag hoppas att jag ska ha bekväma kläder redan från början den här gången, jag kanske till och med skulle ha råd med en bola, det var något jag önskade mig genom hela graviditeten med sonen! Kanske även jag får en julklapp i år? 🙂

 2. erika skriver:

  African Medical and Research Foundation – AMREF.

 3. Linda skriver:

  AMREF!
  God jul och en god fortsättning 🙂
  // Linda

 4. Johanna skriver:

  Svaret är African Medical and Research Foundation – AMREF.
  (AMREF bedrivet ett flerårigt projekt, Stand Up for African Mothers, med syfter att utveckla mödravården i södra Afrika).

  Jag är gärna med och tävlar, lite sköna mammakläder eller amningsplagg skulle sitta fint såhär i slutet på graviditeten.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..