Värmande om öronen

Skönaste öronmuffarna (ett par UGG´s) gömde sig i min julstrumpa. Öronmuffar och hörlurar i ett! Bara att sticka i sladden i iPhonen, tadaaa. Tack Micke Tomten ♥ Här ska powerwalkas!

Vilken vinter det är!

Är ni några som hade turen att få en vit jul i år? Här var det snö och sen dess har det bara vräkt ner, masssssor! Micke och Olivia var ute och provkörde julklapps-boben i går. Vet inte vem som var mest sugen, hehe. Sebbe tog sig en lång tupplur (trots att han bjöd på sovmorgon till 8.30 i går morse, det ni!) och jag njöt av lite lugn och ro, en iskall julmust och svärmors fluffiga lussekatter (fattar inte hur hon gör?? mina blir kompakta som tegelstenar hur jag än gör). Härliga härliga juledagar!

Funderar på att börja kika på Revenge (missat den serien på tv men alla säger den är såååå bra så nu ska jag äntligen komma med i matchen!) eller bädda ner mig med bok nr 2 i triologin Fifty Shades (nån som läst?) innan det är dags att bege oss hem till svärföräldrarna på middag i dag.

En svart MariMekkoskål och första säsongen av Revenge gömde sig bland klapparna ♥

Förövrigt sov den lille busen som en stock till 09.30 i dag så vi fick väcka honom. Vad händer??! Nån där uppe som jäklas med oss, dags att börja sova NU liksom när han börjar dagis om nån vecka och ändå måste upp 06.00 i vanlig ordning. Bah!

Lite tips på goda nyårsrätter, kan det vara något?

 1. Kan verkligen rekommendera Revenge. Du kommer älska den!

 2. Fanny skriver:

  Hej! Men oj vilka fina hörlurar/öronmuffar, försökte googla dem och fann dem, men hittade ingen direkt återförsäljare eller nätbutik, vet du var dina är ifrån? God fortsättning och stor kram 🙂

  1. jag tror Micke hittade dem på mathilde i Stockholm!

   kram

 3. Hanna skriver:

  Vilka fina hörlurar! Aldrig sett förut.

  Så fort den andra boken kom ut beställde jag den, läste ut på 2-3 dagar och väntar nu på den sista!!

  1. Jag drar mig lite för att läsa, just av den anledningen att man blir så TOM när den sista är slut. Men det är svårt att låta bli oxå 😉

   kram

 4. Catsko skriver:

  Andra Fifty boken är den bästa!! Och allra bäst på engelska tycker jag. Men är även ett fan av Revenge så även där har du något att se fram emot! Så härligt med serier och böcker som man mår så bra av. Och liksom en tidigare kommenterat, storytel är toppen för ljudböcker! Perfekt i dina nya snygga hörlurar på PW. Har man en bra bok som väntar i lurarna vill man ju bara ut och gå. Hoppas du får fortsatta slappa sköna dagar!

  1. Kul att ha bra saker att se fram emot. letar efter ett löpband och ska försöka spara Revenge tills jag hittat ett så jag kan motionera framför 😉

   kram

 5. Tar tacksamt emot nåt att ha till den lågtempade oxfilén vi tänkt ha till nyårsafton. Potatisgratäng? Visst men det måste väl finnas nåt annat lite roligare att ha till :). Funderade iofs på en potatisgratäng m päron och gorgonzola i men … hmm letar vidare efter andra läckra tips.

  1. potatiskaka!!!!!!!! recept finns i bloggen, gryyyymt gott.

   kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..