ANNONS

Värmande om öronen

/

Skönaste öronmuffarna (ett par UGG´s) gömde sig i min julstrumpa. Öronmuffar och hörlurar i ett! Bara att sticka i sladden i iPhonen, tadaaa. Tack Micke Tomten ♥ Här ska powerwalkas!

Vilken vinter det är!

Är ni några som hade turen att få en vit jul i år? Här var det snö och sen dess har det bara vräkt ner, masssssor! Micke och Olivia var ute och provkörde julklapps-boben i går. Vet inte vem som var mest sugen, hehe. Sebbe tog sig en lång tupplur (trots att han bjöd på sovmorgon till 8.30 i går morse, det ni!) och jag njöt av lite lugn och ro, en iskall julmust och svärmors fluffiga lussekatter (fattar inte hur hon gör?? mina blir kompakta som tegelstenar hur jag än gör). Härliga härliga juledagar!

Funderar på att börja kika på Revenge (missat den serien på tv men alla säger den är såååå bra så nu ska jag äntligen komma med i matchen!) eller bädda ner mig med bok nr 2 i triologin Fifty Shades (nån som läst?) innan det är dags att bege oss hem till svärföräldrarna på middag i dag.

En svart MariMekkoskål och första säsongen av Revenge gömde sig bland klapparna ♥

Förövrigt sov den lille busen som en stock till 09.30 i dag så vi fick väcka honom. Vad händer??! Nån där uppe som jäklas med oss, dags att börja sova NU liksom när han börjar dagis om nån vecka och ändå måste upp 06.00 i vanlig ordning. Bah!

Lite tips på goda nyårsrätter, kan det vara något?

16
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00