Datenight

Min lunch 🙂

Japp, i dag blev det chokladpraliner till lunch. Sparar mig lite till kvällen (vilket ju är jättedumt, man blir proppmätt på en gång!) för i kväll ska vi ut och äta på tu man hand. Firandet av bröllopsdagen blev ju inställt pga sjukdom så vi firar lite i efterhand i dag istället. Bord är bokat på Slottskällaren (godaste maten i Örebro!!) barnen just upphämtade av mina föräldrar, vit klänning har åkt på (vit med barn hemma = big no no) och en iskall drink sattes just fram på bordet brevid mig.

Weeeeee ♥

Och det är ju faktiskt freeeedag!!! Glömmer bort veckodagarna så här i juletider. Vad hittar ni på för skoj i dag?

Woop woop!

(Ni kan följa kvällen på instagram om ni vill – matplatsen heter jag även där, annars får ni hålla er till i morn och se vad vi åt :))

 1. Så bra att du skriver att de har god mat, för vi ska dit på nyårsafton och äta deras supé där. Åt aldrig där när jag bodde i Örebro, men nu när jag bor i Oslo så ska jag tamigtusan hela vägen dit och äta. Omnomnom. 🙂

 2. Vbh1 skriver:

  Har sett på Instagram att ni har ätit mycket gott 🙂
  Här blev det hemlagat indiskt, riktigt gott
  Sov gott, hoppas att du vinner solsidan 😉 kram

 3. Andrea skriver:

  Provade räk och hummerpastan idag! mums! tack för alla smarriga recept du har delat med dig av de senaste dagarna!

  Jag undrar om du kan tipsa om bra restauranger i närheten av Sunwing arguinegin? För ett tag sedan var det ngn av dina läsare som undrade om du rekommenderade det och jag skrev att jag föredrog sunwing teneriffa för att det är närmare till rolig shopping och rest och du tyckte tvärtom:) jag gillade sunwing hotellet i arguinegin och skulle därför vilja ha tips på bra shopping och rest ifall vi åker tillbaka….

  1. Vi har mest ätit på själva hotellet eftersom vi haft inklusive men annars ligger en hel del bra restauranger vid Anfi Beach en bit bort. Shopping finns bra i maspalomas, även bra restauranger!

   Kram

 4. Mmm vad sugen jag blev på choklad… Vi har en hel kartong hemma med det är liiiite långt att åka hem och hämta. Godiset på GC är väl inte det roligaste kanske…
  Har du nåt gott att tipsa om förresten som finns här nere att köpa för du var väl här för inte så länge sen ju:)
  Ha en riktigt fin kväll
  Kram från Victoria

  1. Var nånstans på GC är ni? Jag hittade massa gott på SPAR!!! 🙂

   Kram

   1. Vi är i Las Palmas denna gång, riktigt fint faktiskt. Vi bor vid las canteras, stranden i Las Palmas.
    Vart bodde ni?
    Vad hitta du för smaskigt på spar då? De butikerna finns ju lite varstans ju:)
    Ha en fin kväll!!
    Kramar från Victoria

 5. Ha en helt underbar kväll! Hoppas maten smakar!

  Kram på dig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..