ANNONS

Datenight

/

Min lunch 🙂

Japp, i dag blev det chokladpraliner till lunch. Sparar mig lite till kvĂ€llen (vilket ju Ă€r jĂ€ttedumt, man blir proppmĂ€tt pĂ„ en gĂ„ng!) för i kvĂ€ll ska vi ut och Ă€ta pĂ„ tu man hand. Firandet av bröllopsdagen blev ju instĂ€llt pga sjukdom sĂ„ vi firar lite i efterhand i dag istĂ€llet. Bord Ă€r bokat pĂ„ SlottskĂ€llaren (godaste maten i Örebro!!) barnen just upphĂ€mtade av mina förĂ€ldrar, vit klĂ€nning har Ă„kt pĂ„ (vit med barn hemma = big no no) och en iskall drink sattes just fram pĂ„ bordet brevid mig.

Weeeeee ♄

Och det Àr ju faktiskt freeeedag!!! Glömmer bort veckodagarna sÄ hÀr i juletider. Vad hittar ni pÄ för skoj i dag?

Woop woop!

(Ni kan följa kvĂ€llen pĂ„ instagram om ni vill – matplatsen heter jag Ă€ven dĂ€r, annars fĂ„r ni hĂ„lla er till i morn och se vad vi Ă„t :))

11
0

Genom att klicka pÄ "Skicka" bekrÀftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00