ANNONS

Slottskällaren i Örebro ♥

/

Fantastico!

Är nästan mätt fortfarande efter fredagens date på Slottskällaren 🙂 Åhhh så gott det var, som alltid! Både mat och service är helt fantastisk där! Kan varmt rekomendera er att gå dit om ni gästar Örebro (eller rent av bor här).

Min måltid ser ni på bilden. Först en liten aptitretare i form en ev skummig pumpasoppa med bröd och pepparrotsfärskost. Till förrätt valde jag ostar med tillbehör (och det var visst första gången vår servitör varit med om det under sina 30-nånting år på Slottskällaren!) och jag som älskar ost hade nog kunnat ta en sån tallrik till huvudrätt och efterrätt också, så gott var det! Men till huvudrätt blev det klassikern flamberad pepparstek och till dessert en creme brule med äppelchips och marinerade bär. Goda drycker till och sen var jag så mätt så jag övervägde en tupplur under bordet 🙂 Men det blev det ingen, utan kvällen fortsatte med sällskapsspel och drinkar hemma hos Marcus & Emilie långt in på småtimmarna. (Solsidan – riktigt kul sällskapsspel!)

Hörde att ni var några som skulle till Slottskällaren på nyårsmiddag? Berätta gärna hur det var sen! Länge sen jag firade nyår på restaurang men det är ju faktiskt väldigt mysigt!

17
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00