ANNONS

UGGs på supersale

/

20121230-075128.jpg

Godmorgon!

Fler än jag som hängde på Campadrelåset i morse? Supersale på skor och massor med UGGs till bra priser! Jag beställde varsitt par till barnen och ett par fluffiga flipflops till mig, älskar dem! Så det är morgonens tips om ni inte redan kikat, än finns det mycket kvar!

Dessutom hittade jag snygga enkla galgar i sammet/nonslipp billigt så det beställde jag ett gäng till min garderob, nu ska alla gamla dåliga omatchade galgar ut en gång för alla, hurra!! Har letar länge efter såna, tjoho!

20121230-080124.jpg

Resten av huset sover men jag tror jag ska tassa upp och tända en brasa och bädda ner mig i soffan istället med min bok och dagens latte. Ute regnar det! Trist men låter iallafall mysigt mot taket 🙂

Kram på er!

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00