UGGs på supersale

20121230-075128.jpg

Godmorgon!

Fler än jag som hängde på Campadrelåset i morse? Supersale på skor och massor med UGGs till bra priser! Jag beställde varsitt par till barnen och ett par fluffiga flipflops till mig, älskar dem! Så det är morgonens tips om ni inte redan kikat, än finns det mycket kvar!

Dessutom hittade jag snygga enkla galgar i sammet/nonslipp billigt så det beställde jag ett gäng till min garderob, nu ska alla gamla dåliga omatchade galgar ut en gång för alla, hurra!! Har letar länge efter såna, tjoho!

20121230-080124.jpg

Resten av huset sover men jag tror jag ska tassa upp och tända en brasa och bädda ner mig i soffan istället med min bok och dagens latte. Ute regnar det! Trist men låter iallafall mysigt mot taket 🙂

Kram på er!

 1. ulliew skriver:

  God fortsättning!!
  Nu är det inte långt kvar till nytt år.

  Men va fina de va gillade de rosa ha de mina tjejer gillat

  Fina bilder du bjuder på ja hade me gillat galgarna Visst e det så tråkigt me gamla fula i olika färger ?
  Kram på dej ha en bra söndag

 2. Lilly K skriver:

  Hur är storlekarna i flip-flopsen tycker du??
  God fortsättning!

  1. Helt normala, har strl 38 i dessa och de passar mina 38-fötter perfekt!

   Kram

 3. Anna skriver:

  Hur är storlekarna i flip-flopsen tycker du??
  God fortsättning!

 4. Frida skriver:

  Har aldrig kommenterat men läser din blogg regelbundet 🙂 Alltid massa härlig inspiration! En fråga, jag tänkte göra västerbottenkrustader till förrätt på nyår men vad mer passar till? Känns lixom klent med bara dessa. Har du någon ide?

  Kram!

  1. Lite räkor och grönt kanske bara?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..