Veckomatsedel v 8

måndag: Flygande Micke

tisdag: Paj med stor sallad

onsdag: Asiatiska köttbullar

torsdag: Grymt god fisksoppa

fredag: Krämig fläskfilégryta och dessert: Browniefudge cheesecake

Smaklig vecka

(fler veckomatsedlar hittar ni HÄR)

 

 1. Här hoppade vi direkt på fredagens middag och den var urgod så tack snälla för tipset.

  Skall ha tjejmiddag imorgon och då hade jag tänkt bjuda på fredagens efterrätt.

  /madde

 2. Helene skriver:

  Nu menade jag att tung mat inte påverkar vikten. Jag menar för din kropp att ta hand om. Det som den inte klarar att ta hand om sätter sig som fetter i kärl och påfresterar både lever och njurar då du inte rör dig efter du har ätit. Jag äter inte tung mat någon gång under dagen då jag som vuxen kanske behöver 1800 kcal/dag och de får man i sig även med lättare mat. Man ska röra sig på kvällen om man äter tungt och för min del blir inte det av men vi är olika!

 3. Emelie skriver:

  Så roligt med din veckomatsedel! Bra med tips och inspiration till vardagsmaten som lätt blir tråkig och samma vecka ut och in. Browniefudge cheesecaken har jag gjort några gånger, en stor favorit här hemma:).

  Kram

 4. Johi skriver:

  Tack snälla för att du underlättar vår hektiska vecka. Matlista är skriven och alla dina recept är utprintade så att även maken kan sätta igång med middagsbestyren 😉

 5. Malin skriver:

  Till Helene: alla är ju olika, själv skulle jag aldrig äta ”tung” mat till lunch. Jag är en sån som hellre äter på kvällen och jag är vuxen… Har alltid ätit så och aldrig behövt räkna kcal heller.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..