ANNONS

Ny vecka, nya tag

/

Varma strålar av D-vitamin en tidig morgon på varma klippor, ja tack!

Godmorgon vinterlandet!

 Vi gör en favorit i repris i år och smygstartar sommaren i maj med en trip till varmare breddgrader. (Man får passa på sålänge man inte har skolbarn. Resorna innan och efter sommarlovet är ju braaaaa mycket billigare)

Förra året var vi på Sunwing Makrigialos Kreta. Kan varmt rekommenderas! Men i år blir det ett annat. Ett vi varit på nästan en gång och faktiskt varit på en gång tidigare.

En kanal som visar Lollo & Bernie dygnet runt?! Himmelriket om ni frågar Sebastian ♥ Nästa gång ska jag spela in ett dygn med videokameran… ;-)

 Nästan därför att vi hade verkligen bokat en resa dit. Vi satt inne på Ticket i sthlm och pekade, pratade och bokade. Bara det att när vi kommer fram finns vi inte alls inbokade på detta hotell utan på ett annat med liknande namn. Damen (tänkte skriva ett annat ord först men behärskade mig) på Ticket bokade nämligen in oss på fel hotell!! Det var bara att vända i dörren och ta en taxi till det andra hotellet lååångt borta, som inte var ett Sunwing och inte alls särskilt kul. Utsikt mot en bortglömd bakgård/soptipp och ingen strand. Var såååå besvikna när vi kom hem och när vi ringer Ticket så blånekade hon att det var hennes fel och att vi inte alls velat boka Sunwing utan pekat på det andra hotellet.. Skulle inte tro det!!! Men det spelade ingen roll hur mkt vi påpekade detta, inte en ursäkt fick vi ens.. Blir upprörd bara jag tänker på det, och då var det ändå typ 10 år sedan 🙂

Så efter detta bokar jag ALLTID våra resor via Internet så man har kontrollen själv. Och inte via Ticket utan Ving.se. Där blir det alltid rätt och snabb och hjälpsam serivce har vi alltid fått!

Alldeles nybyggt. Så nybyggt så jag är nästan rädd att det inte kommer vara klart i tid tills vi kommer ;) (bild lånad från ving.se)

 Man kan nästan kalla mig Sunwing-expert. Det kommer flera mail i veckan med frågor om olika hotell och sånt runt i kring. Många frågor är liknande så om ni vill får ni gärna ställa frågor till detta inlägg så svarar jag så gott jag kan. Så har vi dem lite mer samlat. Och NEJ vi har aldrig blivit sponsrade av Ving – det är nog den vanligaste frågan, haha.

Solvarm kram på er – och ha en riktigt fin start på veckan!

70
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00