ANNONS

Morgonshopping :)

/

Godmorgon!

Halleluja-moment, båda barnen friska och lämnade på förskolan!

Firade det hela med att klicka hem denna fiffiga pryl på kampanj i morse. Ett portabelt ställ med bluetoothhögtalare till iPaden. En sån där sak jag inte visste att jag behövde förrän jag såg den, men nu inser jag ju att det är preciiiiis vad jag behöver. Hehe. Perfekt till barnen när de ska se film.

(Är ni inte medelmmar i Campadre än så kan ni bli det HÄR. Massa kul kampanjer under veckan, bla flera hotell i Sthlm, Polarn O Pyret och Odd Molly!)

Återkommer strax med vinnarna i OLW-tävlingen. Stay tuned..

Kram

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00