Daim rocks och löpbandet rockar!

Puff, dagen har gått i ett. Två tröööötta barn (och lika trött mamma) som kickar igång dagen med hjälp av väckarklockan om mornarna. Det kunde man inte tro för ett år sen va, att jag skulle få väcka Sebbe. Det brukade ju vara tvärt om kan man säga.. 😉 Men eftersom vi (oftast) får sova om nätterna nu är jag ändå så mkt piggare! Fyyy vilken tortyr det är att inte få sova om nätterna, oavsett om det är en söt bebis som håller en vaken eller annat. Det är vidrigt! Önskar er med vaknätter massor av skön sömn snart, av hela mitt hjärta ♥

Eh.. tvätta speglarna kanske borde vara nästa projekt? Antishaketights och top från Röhnisch.

Ny vana är att utnyttja långa gräddningstider i ugnen till PW´s. Så enkelt med ett löpband hemma! Många som har frågat om jag är nöjd med det, jaaa jättenöjd! Men som sagt kör jag mest powerwalks än.

Rör man på sig kan man väl nalla lite godis med gott samvete? Gillar ni daim Rocks? Det är superduperenkelt att göra egna. Och jättegott!

150 g mjölkchoklad
2 dl cornflakes
1 st dubbeldaim

Smält chokladen över vattenbad. Krossa cornflakesen lätt och hacka daimen i småbitar. Blanda samman allt och klicka ut på pakplåtspapper. Låt stelna i kylen.

Yummi!!

Kram

Ps) ser ni den tråkiga sladden i sovrummet? Ger snart upp jakten på snygg sladdgömma. Måste be nån som kan sy (Stina hoho??) att fixa ett sånt där snyggt överdrag i linnetyg de hade HÄR.

 1. Malin skriver:

  Jag gillar såå mycket av allt det goda du lagar och jag ser att vi har samma smak även när det gäller träningskläder ;). Jag klickade hem samma shapetights och röhnischlinne från Ellos när de hade en av sina kampanjer för några veckor sedan. Jag är supernöjd!Ha det gott!

  Kram Malin

 2. Helen skriver:

  Hej! På tal om barn som inte vill sova, är ledsna och allt annat ”tröttsamt” som dom små kan föra med sig…
  Jag och min sambo har inga barn själva men våra grannar (vi bor i lägenhet) har en liten som höll på att driva mig till vansinne. Jag kan tänka mig att det är jobbigt för föräldrar att ha en skrikig unge men jag tror det är lika jobbigt som granne. För vi som grannar får ju bara skriket, gråtet, banket. På alla tider utav dygnet. Föräldrarna får ju allt det positiva också. Det värsta är att våra grannar verkade köra nån metod och inte tröstade barnet direkt, inte så kul när det sker mitt i natten och man ska upp o jobba om några timmar. Eller när man köpt extra god mat en fredagkväll och hyrt film, så skriker barnet och överröstar hemmabiosystemet. Det finns ju ordningsregel i föreningen, en regel är att det ska vara tyst mellan kl 22-07, men det verkar inte barnet ha förstått 😉 Att vara granne till en småbarnsfamilj var ingen höjdare! Nu pratar vi själva om att skaffa barn men det blir en helt annan sak när det är våran lilla älskling som väcker oss, istället för en främlings barn som man knappt har sett. Och jag har redan bestämt att jag ska köpa blommor och be om ursäkt för att vi kanske stör våra grannar med gråt och skrik. Som jag väntade på en ursäkt från våra grannar när dom störde oss vad som kändes som hela tiden, men den kom aldrig. Tycker inte man ska be om ursäkt för att man har barn -men jag tycker man kan be om ursäkt för att man stör och inte sköter ordningsreglerna. Gör man fel om man köper blommor och kanske presenterar den nya familjemedlemen? Känns som att det är lättare att tycka om någon man sett än någon man sett och fått en bild av än någon som ”bara” stör. Ville nog mest skriva av mig! 🙂

 3. Sen jag flyttade bebis till eget rum (snart 11 månader är han) Så vaknar han bara en gång per natt. Förut fem sex. Vilken dröm att få sova så mkt. Så jag önskar oxå att alla mammor och pappor ska få sova lite extra nån natt ibland 🙂

  från http://www.ankpung.se 23 åring mamma med skyddad identitet

 4. Theres skriver:

  De där tightsen är ju så snygga! Måste köpa :). Skulle gärna ha ett löpband hemma, men tycker inte riktigt vi har plats. Blir till att dra till gymmet istället!

 5. Hanna skriver:

  Snyggt! Känns som om Rönisch satsar på att kitta upp bloggare 🙂 och visst lyckas det! Ska till Sthlm till veckan och då blir det ett besök i deras fina butik!

  Ha en fin kväll!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..