ANNONS

Daim rocks och löpbandet rockar!

/

Puff, dagen har gått i ett. Två tröööötta barn (och lika trött mamma) som kickar igång dagen med hjälp av väckarklockan om mornarna. Det kunde man inte tro för ett år sen va, att jag skulle få väcka Sebbe. Det brukade ju vara tvärt om kan man säga.. 😉 Men eftersom vi (oftast) får sova om nätterna nu är jag ändå så mkt piggare! Fyyy vilken tortyr det är att inte få sova om nätterna, oavsett om det är en söt bebis som håller en vaken eller annat. Det är vidrigt! Önskar er med vaknätter massor av skön sömn snart, av hela mitt hjärta ♥

Eh.. tvätta speglarna kanske borde vara nästa projekt? Antishaketights och top från Röhnisch.

Ny vana är att utnyttja långa gräddningstider i ugnen till PW´s. Så enkelt med ett löpband hemma! Många som har frågat om jag är nöjd med det, jaaa jättenöjd! Men som sagt kör jag mest powerwalks än.

Rör man på sig kan man väl nalla lite godis med gott samvete? Gillar ni daim Rocks? Det är superduperenkelt att göra egna. Och jättegott!

150 g mjölkchoklad
2 dl cornflakes
1 st dubbeldaim

Smält chokladen över vattenbad. Krossa cornflakesen lätt och hacka daimen i småbitar. Blanda samman allt och klicka ut på pakplåtspapper. Låt stelna i kylen.

Yummi!!

Kram

Ps) ser ni den tråkiga sladden i sovrummet? Ger snart upp jakten på snygg sladdgömma. Måste be nån som kan sy (Stina hoho??) att fixa ett sånt där snyggt överdrag i linnetyg de hade HÄR.

13

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00