Det glittrar om sista delfinalen

Schlaaaagerladdad!

Spelar liksom ingen roll att bidragen är usla, det är kul ändå tycker jag 🙂 Sista delfinalen på lördag, vågar man hoppas på att låten med stort L dyker upp nu? Hittills är det ingen som kännts som en vinnare, eller vad tycker ni?

Schlagermaten är redan spikad. Det blir smörgåstårta!! Tänkte prova en lågkolhydratsvariant på carbzonebröd. Vi siktar på beach 2013 här hemma nu 😉 (och på måndag tänker jag höra efter om ni fick till de där två träningstillfällena denna vecka så upp och hoppa ur soffan med er om ni inte redan satt fart!!)

sm3

(Fler smörgåstårtor och recept hittar ni HÄR)

Gräsänka i kväll och såå sugen på en film. Har ni tips på någon mysig feelgoodfilm som finns bland nyheterna nu? Ingen gammal goding alltså utan nytt och fräscht. Eller nån riktigt spännande. Lite nyfiken på Taken 2 (ettan är ju sååå bra!!). Nån som sett den?

Kram

 1. monica skriver:

  Hallå pinglan!
  En riktigt må bra film som du bara måste se om du inte redan gjort det är;
  ”En oväntad vänskap” eller ”Intouchables” som originaltitel är.
  Baserad på en sann historia och jag skrattade högt flera gånger när jag såg den på bio!
  Love it!
  http://www.filmkedjan.com/Pages/Produkt.aspx?faktanr=91164&k=39

 2. Anna skriver:

  En film som heter Du gör mig galen, handlar om bipolär sjukdom men verkar ändå vara en riktig feelgoodfilm. Har inte sett den än men ska göra det så snart jag kan!
  Ha en mysig egenkväll!

 3. Har avverkat 3 pass denna vecka, 3 kvar ett på lördag och ett dubbelpass på söndag.
  Har du något recept på lågkolhydyratstårtan?
  Själv ska jag med familj till mellofinaln på Friends arena den 9:e mars. Min 13åriga tjej fyller i början av mars så det blir en grymt rolig present som räcker till hela familjen.
  Trevlig helg

 4. Louise skriver:

  Har sett ettan och den var jättebra! Såg tvåan och jag somnade på slutet för det blev fasn inte bra. Är trött på det här att man gör en suvärän film och sen tror man att man gör samma sak en gång till fast bara ändrar lite detaljer så blir det succe igen.. nej det funkar inte.

 5. TAKEN 2 är fantastiskt bra, rekommenderas verkligen!
  Nej, håller med. Detta året har det inte varit någon höjdare alls. Förra året kunde man ju nästan känna (före Eurovision) att Loreen skulle vinna, så bra! Har hört att Tysklands bidrag ska vara snarlikt Loreens förra året..
  Trevlig torsdagskväll 🙂 fin blogg du har!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..