ANNONS

Det glittrar om sista delfinalen

/

Schlaaaagerladdad!

Spelar liksom ingen roll att bidragen är usla, det är kul ändå tycker jag 🙂 Sista delfinalen på lördag, vågar man hoppas på att låten med stort L dyker upp nu? Hittills är det ingen som kännts som en vinnare, eller vad tycker ni?

Schlagermaten är redan spikad. Det blir smörgåstårta!! Tänkte prova en lågkolhydratsvariant på carbzonebröd. Vi siktar på beach 2013 här hemma nu 😉 (och på måndag tänker jag höra efter om ni fick till de där två träningstillfällena denna vecka så upp och hoppa ur soffan med er om ni inte redan satt fart!!)

sm3

(Fler smörgåstårtor och recept hittar ni HÄR)

Gräsänka i kväll och såå sugen på en film. Har ni tips på någon mysig feelgoodfilm som finns bland nyheterna nu? Ingen gammal goding alltså utan nytt och fräscht. Eller nån riktigt spännande. Lite nyfiken på Taken 2 (ettan är ju sååå bra!!). Nån som sett den?

Kram

24
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00