ANNONS

Tjejkväll ♥

/

Godmorgon trötta torsdag!

Var hemma hos Sofia på tjejkväll i går. Mycket skvaller att uppdateras om 🙂 Ost, vin och härligt sällskap. Lite segt att komma upp i morse, men tröttast av alla var visst Sebastian. Vägrade vakna och fick tillslut klä på honom i sömnen och rycka upp honom och oj oj oj vilka krokodiltårar, han ville baaaara tillbaka till sin säng och sova. Tårarna fortsatte hela vägen till förskolan och blev ju inte bättre när jag lämnade honom där direkt.. Plutten. Hade gärna stannat ett tag till med honom men då missar ju Olivia frukosten på sin förskola så det går liksom inte i hop.

Ingen vidare start på dagen..
🙁

(ett barn som gillar att sova? de är som natt och dag mina småttingar ♥)

12
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00