Tjejkväll ♥

Godmorgon trötta torsdag!

Var hemma hos Sofia på tjejkväll i går. Mycket skvaller att uppdateras om 🙂 Ost, vin och härligt sällskap. Lite segt att komma upp i morse, men tröttast av alla var visst Sebastian. Vägrade vakna och fick tillslut klä på honom i sömnen och rycka upp honom och oj oj oj vilka krokodiltårar, han ville baaaara tillbaka till sin säng och sova. Tårarna fortsatte hela vägen till förskolan och blev ju inte bättre när jag lämnade honom där direkt.. Plutten. Hade gärna stannat ett tag till med honom men då missar ju Olivia frukosten på sin förskola så det går liksom inte i hop.

Ingen vidare start på dagen..
🙁

(ett barn som gillar att sova? de är som natt och dag mina småttingar ♥)

 1. sofia skriver:

  Hej!

  Måste bara fråga vad det är för märke på den röda blusen? Jättefin! Finns den att få tag på i Örebro?

 2. Elin b skriver:

  Vet du vad ”krokodiltårar” betyder egentligen? Tror du att det är fina stora tårar så har du fel. Krokodilen fäller tårar när den dödar sitt byte o därför betyder det att man fäller falska tårar, om det va det du menade?

  1. ja det vet jag faktiskt egentligen 🙂 Och det var inte falska tårar jag menade. Var trött och på språng, hoppas ni förstod hur jag menade iallafall.

   Ha en fin kväll!

 3. monica skriver:

  hej,tack för en härlig blogg god mat på enkla recept,men jag håller med ovanstående,lämna efter frukost istället om du nu inte måste iväg tidigt,snart börjar dom skolan och då får man inte flumma på tiderna åren går så fort.

 4. Snuttan skriver:

  Hej jag vill tacka för en fin blogg jag läser ofta men kommenterar väldigt sällan tyvärr får bli bättring på det. Nu har jag dock en fråga som jag hoppas du kan hjälpa mig med, det är nämligen så att jag och min sambo och lilla son på 2,5 ska åka utomlands i mitten av maj. Det blir vår första solsemester ihop och första chartern för sambon och mig då vi alltid har åkt på storstadssemestrar innan. Vi var inne och bokade Cala Bona på Mallis men insåg sen att vi kanske var lite för snabba eftersom badtemperaturen bara ligger på cirka 17 grader då i havet även om vi kan tycka att 22 grader i luften är lagom. Vi började då titta på Grekland istället och blev rekommenderade Kallithea beach vilket ser jättefint ut och där är det ju varmare 25 på land och 20 i vattnet i genomsnitt och dessutom ser stranden mycket finare ut, den i Cala bona var inte mycket att hurra för på bilderna och samma sak sa hon vi pratade med på ving utan då måste man istället bege sig ett par kilometer iväg, hon sa däremot att pool och hotellområdet är riktigt trevligt men det finns för övrigt inte mycket att göra runtomrkring, då rekommenderade hon hellre Sunwing Alcudia beach som var vårat andra alternativ på Mallis, superfin strand, klart vatten men lite sämre poolområde tyckte hon men däremot mycket mer i närheten man göra. Ok, hur som helst hade för mig du hade skrivit om någon av resmålen, har du varit på båda vilket skulle du rekommendera för årstiden? vi är lite rädda för att Mallis kan vara lite ”kallt” åtminstone i vattnet. Vore jättekul att höra din åsikt, tack och hej 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..