Inställda planer :(

Asch, det blev ingen middag på tu man hand den här gången heller. (Barnvakterna blev sjuka) Jag som sett fram emot det så 🙁

Jaja, shit happens. Hänger tillbaka klänningen i garderoben och stänger av locktången. Vad är väl en bal… på Amano 🙂

Får försöka hitta på något annat mysigt här hemma då, ska bege mig till Ica Maxi och se om jag kan hitta mitt fredagshumör igen.

Tips: har ni inte provat att göra äggsmör än så gööör det. Koka ägg – hacka i småbitar (jag kör mina på längden och tvären i äggskivaren) och blanda med rumstempererat smör eller bregott. Smaka av med salt. Supergott på Finn Crisp eller knäckemacka med ett par skivor ost över. Mums!

Kram på er ♥

 1. Louise skriver:

  Hej! När jag var liten gjorde min mamma en äggröra som påminner om din fast med lite majonäs och lite mjölk. Prova! Det är mums! Trevlig helg!

 2. Nazima skriver:

  Tråkigt med inställda planer, hoppas ni kan komma iväg snart igen. Du som är så duktig på att fixa mys hemma, köp ett gäng skaldjur, aioli och korka upp en flaska vitt!!!
  Här blir det 3-rätters ikväll då svågern och svägerskan kommer hit på middag och övernattning. Två av rätterna kommer härifrån; smögrncheesecake till förrätt och oxfilé provencale till varmrätt. Till dessert blir det friden cheesecake med jordgubbar, mumsigt värre 🙂

  Kram på dig och trevlig helg!

 3. Vad syyynd att ni inte kommer iväg, men ännu roligare då när det väl blir av:) Om jag kände er bättre så skulle jag vara barnvakt, mina barn är ju stora:)Nåväl, ni får ha en extra mysig hemmakväll med nåt riktigt gott att äta.Min Sebbe jobbar på Ica, kanske du träffar honom när du handlar?:)) Ha nu en superdupertrevlig helg! Kram Jeanette

 4. Pia skriver:

  Hej Victoria.
  fram med locktång och kl’nning och gör dig fin i alla fall 🙂
  maken uppskattar nog det 🙂

  använder du en tjock locktång t ditt hår eller en gammal hederlig smal sådan ?

  ska köpa mig en och har samma längd som du har nu.. så tips emottages tacksamt.

  första gången jag skriver på bloggen men har nu läst den ett år.. tack.. du förgyller min dag med dina inlägg 🙂

  kram / Pia

  1. Jag har några olika, använder oftast den stora!

   Kram kram

 5. Men va tråkigt!! Man blir så ledsen när man sett framemot nåt sånt där, och så blir det inte av 🙁 Ni har ingen annan som kan ta barnen då? Farmor, farfar, mormor, morfar, faster, moster?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..