ANNONS

Inställda planer :(

/

Asch, det blev ingen middag på tu man hand den här gången heller. (Barnvakterna blev sjuka) Jag som sett fram emot det så 🙁

Jaja, shit happens. Hänger tillbaka klänningen i garderoben och stänger av locktången. Vad är väl en bal… på Amano 🙂

Får försöka hitta på något annat mysigt här hemma då, ska bege mig till Ica Maxi och se om jag kan hitta mitt fredagshumör igen.

Tips: har ni inte provat att göra äggsmör än så gööör det. Koka ägg – hacka i småbitar (jag kör mina på längden och tvären i äggskivaren) och blanda med rumstempererat smör eller bregott. Smaka av med salt. Supergott på Finn Crisp eller knäckemacka med ett par skivor ost över. Mums!

Kram på er ♥

21
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00