ANNONS

On the road

/

Hej hej från bilen!

Vi tog vårt pick och pack och packade in oss i bilen och drar på äventyr över helgen istället 🙂 Många timmar i bilen framför oss så jag har bullat upp med godsaker högt och lågt så jag kan knappt röra mig här i baksätet. Det får bli fredagsmys on the road! Kidsen sitter och knapprar på iPad/iPhone så jag passar väl på att göra detsamma.

I veckan har vi ju testat ett nytt vin!
Beringer Founders’ Estate Cabernet Sauvignon.

Vinet skulle passa extra bra till en elegant filé eller en stadig köttbit så vi körde på tema kött. En entrecote i bit fick tillagas på låg temp i ugnen så den blev riktigt mör och sen skar vi bitar och doppade i olika såser, murkelsås, bearnaise och gorgonzolasås. Den riktigt smälte i munnen, åh så gott!! Gjorde även några snittar på rostad hönökaka med fetaostkräm, en bit kött, mango chutney och granatäpple.

Och vinet gjorde sig riktigt bra till de salta smakerna. Det har mycket bäriga toner av svarta vinbär i kombination med en styrka och längd i smaken. Även toner av kryddor och vanilj.

Gott och lite annorlunda vin! Doftade som en klase solmogna svarta vinbär men smakade riktigt mustigt och gott. Kommer göra sig bra till allt grillat i sommar!

Kvällens betyg: 7,2 av 10

(tillägg: vi testade vinet en gång till med ostar och pajer till och det var gryyyyymt gott! Fick full pott av flera i sällskapet och slutade på 9,3 i betyg. Tänk vilken skillnad det kan vara beroende på vad man har till.)

Vinet går att beställa HÄR

I samarbete med vinguiden.com

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00