ANNONS

En helg på sydligare breddgrader

/

Mello-fest i lördags! Annika, jag och Åse ♥

Inte på topp i dag, oj så jag hostat hela natten 🙁 Men det ska jag inte gnälla om nu.. Full av härliga minnen från helgen som piggar upp. Olivia & Sebbe hade sååå kul med alla kompisarna, det blir ju ett gäng 😉 Var lite orolig för hur Sebbe skulle sova men han somnade som en klubbad säl om kvällarna och sov som en stock trots ljudnivån på både barn, djur och vuxna, haha. Det var spring i hans rum, dörren öppnades och smälldes igen, musik på hög volym och han bara snarkade på 🙂

Och god mat har vi ätit såklart!! Till melodifestivalen blev det plockmat deluxe, såååååå mkt gott!

Vattenmelonsansvarig ;)

Sebbe var överlycklig, äntligen någon som inte är trött på Lollo & Bernie! Appel-tv åkte på och jag vet inte hur många ggr de dansade till denna.. Sebbe kan alla rörelser i sömnen 🙂 Oj så glad han kommer bli när han får träffa dem igen! Barnen vet dock inte om att vi ska dit i maj än. Lugnast så 😉

En sväng på VÄLA (måste ju vara bästa köpcentrumet i hela Sverige?? Älskar det! Stort och snyggt och massor med roliga affärer, inte bara det gamla vanliga utbudet) Med mig köpte jag som ni redan gissat – gräddbullar från Gräddbullerian!

Gaaaaalet goda! Favoriterna är lakrits, lime och banan.

Ska kurera min ömma hals med lite varm dryck nu.

Hoppas ni fått en fin start på nya veckan!

18

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00