In med färg!

Godmorgon!

Uhhh var helt sänkt i går kväll och spenderade kvällen snarkandes i soffan. Lite piggare i dag! Behöver vår. Behöver sol. Behöver fäääärg. Våren känns ju ganska långt borta men sol är utlovat under dagen och jag surfar färgklickar till köket, har alldeles för mycket svarta köksredskap. Skulle vilja ha smaskiga slickepottar i godis-färger!

Inreda.com har mycket kul, där finns bla dessa kakburkar (med kakor i!) och söta skedar i perfekt strl till barnen! (de har 20 % på alla lagervaror och bara 20 kr frakt, sista dagen i dag!). Våriga servetterna hittade jag på Coop.

Visst blir man gladare av färg så här års??

Hörs lite senare så ska ni få receptet på den spännande rätten ni såg på Instagram i går 😉 Hehe. var det gott? Och vad var det? Ni får se snart!

 1. Monica skriver:

  Härligt med vårfärger! Kan rekommendera dom små söta burkarna på bilden! Snygga att ha framme på bänken och på köpet får du Världens godaste kakor från Arbrå Ångbageri

 2. ullie skriver:

  Ja du det e det som behövs nu SOL i massor tack och värme .

  ja har RICE slickepottar i färger det lyser upp så fint
  man behöver lite vår saker nu för att livas upp

  Ha enn skön kväll och krya på dej ytterligare kram

 3. Elin skriver:

  Färg piggar verkligen upp! Här hemma har vi en helt galen tapet med massor av färg i ränder (i början fick man nästan epilepsi, men man vänjer sig :D) & en himla massa färg på annat också, jag är så sjukt trött på allt vitt med en liten kudde i beighe kanske för att ”bryta av” 😛 Smaken är ju som baken!

  Iaf, i mitt knalliga hem har jag ju självklart nästan bara knalliga redskap åxå (alla trodde jag skulle tröttna på min ill-cerisa kitchen-Aid, men icke! :)) & jag måste rekommendera redskapen från kitchen craft! Lite dyrare, men väl värda pengarna! De tål att stå länge i hur varmt som helst typ, & är riktigt sköna (silikon). Finns på bl.a. Cervera.

  För övrigt har jag recept på vääärldens godaste laxsås (sherry) & även ett kycklingrecept samt en megaenkel pannacotta, vill du ha så hojta 🙂 Tack för en superbra blogg med bra blandning av allt. Har gjort många av dina recept som är toppen 🙂

  Kram från Elin i götet

 4. Emelie skriver:

  Man blir så glad av färg. Älskar alla vårens färger, så får nog bli en liten update hemma hos oss också:)

 5. Till och med jag håller med som bara har svart/vitt hemma att man blir allt gladare av färg, helst nu precis innan våren är här.
  Längtar SÅ efter våren, solen, värmen nu. Men vårkänslorna börjar allt komma smygande, så fort solen tittar fram! =)

  Super söta redskap till hemmet.

  Kramelikram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..